ΜΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ...

 
Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση και από την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση, ψάξε βρες, σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, είναι αμέσως τον υπερασπίστηκαν γυναίκες. Οι οποίες, βέβαια, δεν ήταν παρούσες σ' ό,τι συνέβη ή υποτίθεται συνέβη ανάμεσα στο θύμα (;) και τον θύτη (;). 
 
Ο Γεωργούλης είναι καλό παιδί, δεν τα κάνει αυτά, είπε μια. Μια άλλη ότι δεν έχει ανάγκη ο Γεωργούλης να φερθεί, όπως τον κατηγορεί η κοπέλλα, όποια θέλει την έχει. Άλλη θεωρεί ανέκδοτο όλη αυτή την ιστορία. Άλλη ότι είναι στημένο κόλπο λόγω των εκλογών.
 
Μην το λησμονούμε! Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη μαλακία του. Να γελοιοποιείται ή χειροκροτείται δημοσίως. 
 
Η ουσία του πράγματος στην υπόθεση Βιασμός είναι πως πρόκειται για θολές ιστορίες. Και δεν πρόκειται να βρει άκρη ο νομοθέτης. Κάθε χώρα το βλέπει διαφορετικά. Το δικάζει με διαφορετικό σκεπτικό. Γυναίκα δεν θέλει να χάσει τη δουλειά της και αποδέχεται με τη συναίνεση της, δηλαδή χωρίς βία, χωρίς σωματικό εξαναγκασμό, το σεξ από το αφεντικό. Και σ' αυτή την περίπτωση θεωρείται ότι η εργαζόμενη βιάστηκε σεξουαλικά. Ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ