ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

 

Βρήκε προφυλακτικό στην τσέπη του γιου του και πανηγύριζε λες και ο Ολυμπιακός πήρε τον τελικό του γιουρόπα. Γάβρος ο πατέρας και με μόνιμη ανησυχία μήπως ο 19χρονος δεν πολυγουστάρει τις γυναίκες. Λυτρώθηκε ο φουκαράς όταν έπιασε στα χέρια του την καπότα. Και εκείνο το βράδυ κέρασε την παρέα και κοιμήθηκε τρισευτυχισμένος.

Οι εποχές τρέχουν, αλλάζουν. Τις προηγούμενες γενιές τα αγόρια έκαναν κρα να βρεθούν ερωτικά, σεξουαλικά, τότε δεν υπήρχε το σημερινό ξεσάλωμα. Όπου νέοι και νέες έχουν του κόσμου τις ευκαιρίες. Και για να έχουν επαφές δεν τους εμποδίζουν τα ήθη του καιρού μας. Έλα, όμως, που σήμερα ο νεαρός άνδρας ξεφορτώνει, «πηδάει» με το ηλεκτρονικό μαραφέτι στο χέρι. Μπροστά σ' αυτό το μαλακιστήρι είναι ονειρικός ο αυνανισμός του νέου τη δεκαετία '60 και '70.

Δεν ορμάει σήμερα ο μαθητικής και φοιτητικής ηλικίας νέος, με το σωστό τρόπο βέβαια, στη συνομήλικη του. Να προτιμήσει τη συνουσιακή ικανοποίηση κι έτσι η κοπέλλα να απομακρυνθεί από την αυτοϊκανοποίηση στην οποία επιδίδεται.

Κάποτε για την ηθική της γυναίκας μιλούσε η παρθενιά της. Τίμια η αδιακόρευτη, άτιμη και σουρτούκα η ξεπαρθενιασμένη. Σε κάποιες περιοχές, μάλιστα, για να δείξουν στους γείτονες ότι η νύφη ήταν άσπιλη, μετά την πρώτη νύχτα του γάμου κρεμούσαν το ματωμένο σεντόνι. Ότι ο γαμπρός πρώτος την ''κανόνισε''. Την ''έσπασε''.

Σήμερα η ενήλικη δεν αισθάνεται καθόλου ωραία, επειδή παραμένει ακόμα απλησίαστη. Μουνοσφραγισμένη. Μόνο η γυναίκα με προσωπικότητα, αυτή που ξέρει τι κάνει, τι θέλει. δεν επηρεάζεται, δηλαδή αδιαφορεί επειδή παραμένει παρθένα. Και δεν αισθάνεται άξια να παρεξηγηθεί, ότι είναι υστερική, προβληματική, κομπλεξική, δύσκολη.
Τα αγόρια σήμερα είναι πολύ ''προχωρημένα'' σε σύγκριση με τους 18χρονους και 22χρονους του παρελθόντος, όμως στον ερωτικό τομέα έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Δεν γνωρίζουν να φερθούν διακριτικά και με τον τρόπο που τα κορίτσια επιθυμούν.
Διαβαστε ακομα:

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ''ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ'' ΟΙ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΤΡΑΜΠΕΣ