Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

 
Σ'ύμφωνοι, αυτές οι δουλειές είναι βρώμικες και, κυρίως, επαγγελματικές, τις αναλαμβάνουν εκτελεστές δοκιμασμένοι, και είναι απίθανο να ξεκαθαρίσουν με τη μια. Πιθανόν κα ποτέ. Να μη βρεθούν οι ένοχοι. Αυτοί που έλαβαν  μέρος στο φονικό και για; λογαριασμό ποιου έγινε η βρωμοδουλειά. Καμιά, λοιπόν, έκπληξη που η αστυνομία βρήκε, αν πράγματι βρήκε την άκρη μετά από δυο χρόνια στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραίβάζ. Έκπληξη δεν θα ήταν να βρει τους ενόχους και μετά από πέντε και δέκα χρόνια.
Είπαμε. Αυτές οι μπίζνες δεν είναι εύκολες. Μιλάνε τα πιστόλια και οι δουλειές κλείνονται με μεσάζοντες. Με 'άτομα- κρίκους σε μια αλυσίδα που δεν έχει συνέχεια. Ψάξε βρες. Υποθέσεις που τις τρώει το μαύρο σκοτάδι.
Ποιος έδωσε την εντολή. Ποιος ήθελε τον δημοσιογράφο νεκρό. Τιμωρητικά. Ποιος έδωσε τα 200 και 300 χιλιάρικα για να γίνει η δολοφονία. Κάποιος που τα έχει. Και κερδίζει πολλά, μαύρα και σκούρα λεφτά. Αυτό είναι το ζητούμενο. Αυτό μπορεί να το βρει η αστυνομία, η δικαιοσύνη, το κράτος;
Λίγα λέει να φτάσουν μέχρι τους εκτελεστές και να μην ακουμπήσουν τον άγνωστο και σ' αυτούς ηθικό αυτουργό. Μόνο τότε θα δοθεί χτύπημα στην ελληνική μαφία. Διαφορετικά το πράμα θα μείνει στους εκτελεστές, στους μεγαλομεροκαματιάρηδες του υποκόσμου.
Διαβαστε ακομα:

ΗΤΑΝ GAY, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ