ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ!

 
Τρελαίνομαι με τις συζητήσεις, μάλιστα αν παίζουν μπάλα παικταράδες. Γνωστοί μου και άγνωστοι, αρκεί να είναι οπλισμένοι με γνώση και άποψη. Αυτή είναι η ουσία, όχι αν μιλάει κάποιος κυριλάτα ή πεζοδρομιακά. Ας μιλάει όποια γλώσσα γουστάρει, όμως κάτι να έχει να πει, μην είναι άδειο μύδι. Αέρας σκέτος. Πάνω σε μια πολύ ζόρικη συζήτηση προχθές λέει ένας ''... πιάστηκε στα πράσα''. Πως βγήκε αυτή η έκφραση;  Μου 'ρθε στο μυαλό ο 80χρονος παπάς, 80 χρόνια άνθρωπος του  Θεού, που στο Βόλο είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια έναντι αμοιβής σε βάρος 11χρονης. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο 30χρονη Βουλγάρα «έδωσε» το ανήλικο κοριτσάκι της στον γηραιό και σφριγηλό ιερέας. 
«Τον πιάσανε στα πράσα», δηλαδή, επ’ αυτοφώρω. Πριν από ενάμισυ αιώνα και βάλε στην Αθήνα δρούσαν συμμορίες, άλλες «ορφανές», άλλες με σχέσεις με ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες, βουλευτές, υπουργούς και σία. Ένας μαφιόζος της εποχής, ονόματι Καρράς, κατά το νόμο… υπεύθυνο συμμορίας Α’ εθνικής, είχε την πληροφορία πως κάποιος παπά- Μελέτης στην Κολοκύνθου έχει στην καβάτζα μπόλικο χρυσάφι. Φτιάχνει το σχέδιο του ο Καρράς και αλά Βέγγος- Χατζηχρήστος στον Ηλία του 16ου μπουκάρει στην αυλή του παπά ένας της συμμορίας Καρρά…
Μπλέξαμε με παπάδες. Ο ιερέας με το όνομα Μελέτης «κάτι» άκουσε στον κήπο του και σα νταής που ήταν βγήκε έξω άγρια μεσάνυχτα να δει τι διάολο συμβαίνει. Πράγματι, «κάτι» είδε να κινείται… Ορμάει στα πράσα, εκεί ακριβώς που τα είχε σπείρει, και τσακώνει τον κακοποιό.
Επιστροφή στην ιστορία του 80χρονου ιερέα. Κι αυτόν τον έπιασαν στα πράσα. Είμαι σίγουρος ότι έχει γίνει παρεξήγηση. Σκάνδαλο η σύλληψη του. Δεν ήθελε να χαμουρέψει την 11χρονη ο παπάς, να την… εξομολογήσει ήταν ο σκοπός του. Παλιοκόριτσο ήταν η 11χρονη, κι όχι παλιογυναίκα η Βουλγάρα μάνα της. Η πιτσιρίκα είχε προλάβει να κάνει αμαρτίες πολλές και βαριές για την ηλικία της. Να, γιατί ο ιερέας έφτασε μέχρι να πληρώσει την μάνα προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της να μπει στο δρόμο του Θεού. Φαίνεται, όμως, ότι στην Ελλάδα είναι σιωπηρά απαγορευμένη η θρησκεία, παρεξήγησαν τον άνθρωπο στα ράσα και τον συνέλαβαν όταν τον έπιασαν... στα πράσα.
Διαβαστε ακομα:

Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ''ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ''