ΚΟΣΤΙΣΕ 5 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ Η ΜΑΚΡΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ

 
Η κυρία σήμερα είναι 80 χρονών και πριν 25 χρόνια, όπως ισχυρίζεται η ίδια, της την έπεσε ο πασίγνωστος και τότε Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο ουδεμία σχέση και γνωριμία είχε, και την βίασε. Ο μετέπειτα πρόσδρος των ΗΠΑ την είδε και του γυάλισε το μάτι έξω από ένα πολυκατάστημα της Νέας Υόρκης. Πρόσεξε φάση:
Τον πάει στα δικαστήρια η κυρία Jean E. Caroll και λέει πως έγινε η βρωμοδουλεια, παρά τη θέληση και ζητάει να καταδικαστεί ο βιαστής Donald Trump. Φοβερά πράγματα. Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής λέει στο δικαστήριο τα εξής λογικά και πιστευτά:
 
''Αυτό το τσόκαρο είναι μια πολύ φαντασμένη γυναίκα. Είναι δυνατόν να την στρίμωξα σε πολυσύχναστο πολυκατάστημα, εγώ που με ξέρει όλος ο κόσμος με μια γριά, μια εξηντάρα; Για όσα παραμύθια αραδιάζει δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα''. 
 
Η συνέχεια, Η Κάρολ μηνύει τον Τραμπ και διότι την μειώνει, την δυσφημεί. Προχθές Τρίτη 9 Μαίου βγαίνει η απόφαση του δικαστηρίου. Οι εννέα δικαστές βρίσκουν αθώο τον πρώην πρόεδρο για το βιασμό, και ένοχος για δυσφήμιση της εναγούσης Τζην Κάρολ, στην οποία οποία επιδικάζουν αποζημίωση 5 εκ. δολάρια. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...