Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ''ΟΧΙ''

 
Ερεθίζεται κάποιος ακούγοντας από το τηλέφωνο τη φωνή άλλου προσώπου. Συμβαίνει. Ας μην έχει πρόθεση το άλλο πρόσωπο να προκαλέσει σεξουαλικά. Να φλερτάρει τηλεφωνικά. Η φωνή βαράει κατ’ ευθείαν σ’ εκείνη τη περιοχή του εγκεφάλου και προκαλεί την επιθυμία, σε κάποιες περιπτώσεις σε τέτοιο βαθμό μέχρι να φέρει το άτομο σε οργασμό.

Η φωνή είναι όπλο. Πολιορκητικό όπλο. Δεν προδίδει μόνον συναισθήματα, δεν είναι μόνον ένα μέσο να εκδηλώσει κάποιος τις σκέψεις του.

Κάποιες αντρικές φωνές, π.χ. σαν του Τζώρτζ Κλούνυ (φώτο, με την Τζούλια Ρόμπερτς) και του Ράσελ Κρόου, είναι ικανές να αφοπλίσουν ένα θηλυκό οχυρό άρνησης. Να ανοίξουν την καστρόπορτα του φρουρίου. Επειδή σε χαμηλούς τόνους μια ανδρική φωνή με ιδιαίτερα ηχοχρώματα αγγίζει τις μυστηριώδεις χορδές στον εγκέφαλο των γυναικών. Πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ό, τι ένα τανκ κατασκευασμένο να ισοπεδώσει ένα μαντρότοιχο με μια κανονιά.

Με την ευκαιρία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με το χάρισμα να «φωτογραφίζουν» το χαρακτήρα κάποιου αρκεί να τον ακούσουν να μιλάει μόνο. Χωρίς να τον βλέπουν! Αν τον έχουν μπροστά τους η ακτινογράφηση του χαρακτήρα δεν θα είναι ακριβής.

Ένα παράδειγμα. Άγνωστος, δεν γνωρίζεις τι σόι πράμα είναι, πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την εικόνα του, ζητάει συνάντηση με μεγαλοεπιχειρηματία. Να του κάνει μια σπουδαία πρόταση. Να του ανοίξει το δρόμο σ’ ένα πρότζεκτ ελκυστικά ενδιαφέρον. Γίνεται η συνάντηση και ο «ειδικός» στημένος στο διπλανό δωμάτιο απλά ακούει τον διάλογο του άγνωστου και του μπίζνεσμαν.
Τελειώνει το ραντεβού. Ο γκουρού θα πει στον επιχειρηματία: ''Ο κύριος είναι απατεώνας. Σε δουλεύει. Θα σε ρίξει σε περιπέτεια''. Ή θα πει το άλλο: ''Ο άγνωστος είναι ειλικρινής, είναι σοβαρός, κατέχει το αντικείμενο''.
Επανερχόμαστε στα μυστικά και την απόκρυφη ερωτική δύναμη της αντρικής φωνής. Σύμφωνα με σχετική έρευνα πιθανολογείται ότι μια γυναίκα μόνο από την «ποιότητα» της φωνής αντιλαμβάνεται, όχι απαραίτητα συνειδητά, ότι αυτός ο άνδρας της ταιριάζει, αυτός σίγουρα θα της κάνει τα καλύτερα παιδιά.
Διαβαστε ακομα:

Η ΕΥΑ ΕΥΛΟΓΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΣΕ ΔΥΟ ΑΔΑΜ