ΕΡΑΣΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΝΑ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ...

 
Η γυναίκα ψάχνει άνδρα. Τι πιο φυσιολογικό, όταν αισθάνεται,και πολύ δυνατά, ότι είναι γυναίκα και παραμελημένη από τον σύζυγο. Να σηκώσει τα χέρια; Να εγκαταλείψει τον εαυτό της από τα 37;  Να συμβιβαστεί με τη σεξουαλική δίαιτα με τον σύζυγο της. Όταν μόνο αυτός αποφασίσει να την πλησιάσει ερωτικά κι αυτό δεν συμβαίνει συχνά. 
Προτιμάει το άλλο η 37χρονη μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού. Να σηκώσει τα πόδια και ό,τι προκύψει. Δεν το έχει τολμήσει μέχρι σήμερα, δεν τον έχει κερατώσει, αλλά η συμπεριφορά του συζύγου την έχει φέρει στα άκρα. Το σκέφτεται, το θέλει πάρα πολύ να δοθεί σ' άλλον άνδρα.
Μικρή και απόμακρη παραλία της Αττικής, Σαββάτο μεσημέρι. Η γυναίκα ασχολείται με την πεντάχρονη κόρη, όμως διακριτικά ρίχνει το μάτι σε κάθε αρσενικό ολόγυρα. Ο σύζυγος στον κόσμο του. Στο ψάρεμα. Έχει στήσει τα πλαστικά καλάμια σε κάτι βράχια, μηχανισμός ολόκληρος, αυτοματοποιημένος, να ''αντιδράσει'' με το παραμικρό τσίμπημα από ψάρι. Εκεί η προσοχή και η σκέψη του  συζύγου.
- Εγώ τι κάνω, ο άντρας μου τη βρίσκει με το ψάρεμα, εγώ... , λέει περίλυπη η 37χρονη στην κουβέντα που άνοιξε μαζί της ένα ζευγάρι στα τρία μέτρα δίπλα της. 
Η άγνωστη γυναίκα  βούτηξε και ο σύντροφος της, επίσης άγνωστος, λέει στην 37χρονη: ''Αν μου επιτρέπετε, και με το θάρρος της ολιγόλεπτης συνομιλία; μας, δύο πράγματα έχετε να κάνετε, αν βεβαίως δεν σκέπτεστε να χωρίσετε... Ή αποδέχεστε τον σύζυγο σας και σταματάτε να παραπονείστε, ή τον απατάτε και λύνετε το πρόβλημα σας...''.
- Μα, τι λέτε..., να συνεχίσω ένα γάμο αποτυχημένο, και να πηγαίνω μ' άλλον; 
''Αν πάρετε διαζύγιο και φτιάξετε μια ερωτική σχέση, τότε προκαλείτε τη μοίρα σας! Που να ξέρετε τι σας περιμένει... Φιλολογικά συζητούμε, το αντιλαμβάνεστε. Αν, όμως, συνεχίσετε να είστε παντρεμένη, και ξέρετε να διαχειριστείτε τη ζωή σας με έναν εραστή, δεν έχετε κανένα πρόβλημα. Δεν απειλείτε την προσωπική σας ζωή, απεναντίας την βελτιώνετε ποιοτικά...
Άγνωστος άντρας και 37χρονη, όσο ήταν μόνοι πρόλαβαν να ανταλλάξουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους.
Διαβαστε ακομα: