ΧΩΡΙΣ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑ ΣΕΞ... ΑΡΓΟ

 
O άντρας φοράει τα ρούχα του, η γυναίκα είναι εντελώς γυμνή. Δεν είναι μόνοι τους στην ειδική αίθουσα του κοινοβίου. Ξάπλα οκτώ τσίτσιδες γυναίκες και άλλοι τόσοι άντρες ντυμένοι. Ώρα επτά το πρωί, κάπου στο Σαν Φρανσίσκο, η καθημερινή διαδικασία, πάντα στην ίδια ώρα, των μελών του ''Κινήματος Αργού Σεξ''. Στόχος ο ''οργασμικός διαλογισμός'', έτσι το λένε. Οι σεξουαλικοί τους πειραματισμοί παραπέμπουν στον ινδουϊσμό και επιδιώκουν να πετύχουν τη σαρκική ικανοποίηση με την πνευματική αφύπνιση.

Να, ποια ακριβώς είναι η... διαδικασία των 38 ανδρών και γυναικών- τόσοι συμμετέχουν στο ''εκπαιδευτικό'' πρόγραμμα περιλαμβάνεται γιόγκα και ό.τι άλλο εξυπηρετεί τη σεξουαλική αναζήτηση. Ο κάθε άντρας, λοιπόν, αρχίζει να χαϊδεύει μια γυναίκα, προκειμένου αυτή να φτάσει σε οργασμό, και χωρίς οι δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια. Όσο διαρκεί το χάιδεμα, ο μεν άντρας λέει τι αισθάνεται εκείνες τις στιγμές ενώ ερεθίζεται από την επαφή του στα ευαίσθητα κι όχι σημεία του γυναικείου σώματος. Η δε γυναίκα περιγράφει κι εκείνη τι νοιώθει και μοιράζεται με τον άνδρα ό,τι βιώνει με τις αισθήσεις της. 

Ανάμεσα στα μέλη του εν λόγω κινήματος δεν παίζει αγάπη. έρωτας, τίποτα το ρομαντικό, ούτε καν φλερτ. Δεν τα χρειάζονται αυτά, και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξεπεράσουν τη ντροπή και τη δειλία στο σεξ. Είναι απόλυτα απελευθερωμένοι, ειδικά οι γυναίκες που αφήνονται στη σεξουαλική απόλαυση, αδιάφορες αν συνοδεύεται και από το αίσθημα. 

Θυμήθηκα το εν λόγω ''Κίνημα του Αργού Σεξ'' επειδή σήμερα 7 Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Οργασμού. Καθιερώθηκε το 1998 από έναν ομοφυλόφιλο, κατά δήλωσιν του ''ακτιβιστή του σεξ καλλιτέχνη''. Μια γιορτή, λοιπόν, για τη χαρά της ζωής, το δώρο της φύσης, τον οργασμό. Την κορυφαία στιγμή, όταν ο άνδρας εκσπερματίζει και η γυναίκα πάει στο παράδεισο- με εισιτήριο επιστροφής και την ελπίδα να ξαναπιάσει οργασμό. 

Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ.. ΑΛΑΘΗΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ