ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΟΡΓΙΑΖΕΙ

 
Προειδοποιώ. Το κείμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο. Και μην το ρίξει στο δούλεμα κανένας από τους ανήλικους, ότι με διάβασε με γονική συναίνεση. Απευθύνομαι, άλλωστε, στους ενηλίκους, ειδικά σ' όσους δεν αντέχουν βαρειές και ασήκωτες αλήθειες.

Για πρώτη φορά ιερέας συνελήφθη μέσα στο Βατικανό. Ο νούντσιος Γιόζεφ Βεσάλοφσκι, λόγω ονόματος από μακριά Πολωνός διότι, λέει, με τις πράξεις του προσέβαλλε τα... χριστιανικά ήθη. Άντε να χαθείτε, ρε.

Την έπεφτε σε αγοράκια ο εν λόγω καθολικός αρχιεπίσκοπος. Μια ζωή παιδεραστής ο πρεσβευτής του Πάπα της Ρώμης στη Δομηνικανή δημοκρατία. Και ρωτάω. Ποια... χριστιανικά ήθη; Δεν κατάλαβα. Το να πληρώνει κανείς ανήλικα παιδιά για να κάνεις το κέφι του, τις σεξουαλικές ανωμαλίες του, επιτρέπεται από τα μουσουλμανικά ήθη. Ρωτάω. Τα εβραϊκά ήθη, τα βουδιστικά, τα ινδιάνικα, τα ειδωλολατρικά, τα πρωτόγονα ήθη της ζούγκλας.
Παρακάτω. Πρωτοφανές, λένε, αυτό με τον 67χρονο ρασοφόρο καπετάν ξεφτύλα, ο οποίος ψόφησε από... φυσικά αίτια, παραμονή της δίκης του, το 2015, στις 28 Αυγούστου,. Το μάσησα. Πέθανε φυσιολογικά, δεν τον καθάρισε το παπαδαριό, να γλυτώσουν έτσι κι άλλο διασυρμό.
Αν υπήρχε Θεός, θα είχε δώσει τη φώτιση σ' αυτό το κάθαρμα. Να αυτοκτονήσει. Θα του είχε δώσει τη δύναμη ο μεγαλοδύναμος εδώ και χρόνια να τελειώσει τη ζωή του ο ρεζίλης.

Φοβερά πράγματα. Ιερέας και είχε 100.000 video με άσεμνες στιγμές με μικρά παιδιά. Είχε εξελιχθεί σε τρόπο ζωής γι' αυτόν η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Αντί να έχει επαφή πνευματική με τον Ύψιστο, ιερέας πράμα όλη την ημέρα ασχολούνταν με πορνογραφικό υλικό- το αγόραζε και το κατέβαζε από το διαδίχτυο.

Πρωτοφανές, λένε. Άλλο ψέμα! Δεν είναι ο μοναδικός ανώμαλος και κακοποιός με ράσα .

Διαβαστε ακομα:

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ