ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ

 

Βρήκες το κόλπο; Κονόμησες. Το κόλπο είναι να δώσεις στον άλλονα αυτό που θέλει. Αυτό που έχει ανάγκη. Χοντροκονόμησες. Δεν έχει βυζιά η κυρία και πάει στον μάστορα να της «βάλει» πράμα και να κυκλοφορεί με θετική ψυχολογία. Έχει στραβή μύτη, προπέλα αυτιά, χυμένο λαιμό, όλα φτιάχνονται.

Βρήκες το κόλπο, έπιασες την καλή. Να του σηκώνεται θέλει ο άλλος κι όταν το εργαλείο λόγω ηλικίας έχει ρετάρει. Να μην κυκλοφορεί καραφλός, κόλπο κι εδώ. Το βρήκες; Καθάρισες.

Ποδοσφαιριστής παγκόσμιος στα νειάτα ο Ρούνυ, φίρμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι είχε... έλλειμμα στο κεφάλι. Στα μαλλιά της κεφαλής. Κανένα πρόβλημα. Είναι δημόσιο πρόσωπο, όπως ένας πολιτικός, ένας ηθοποιός, ένας παρουσιαστής τηλεόρασης. Όποιον, τέλος πάντων, τον παίρνει από κάτω διότι δεν έχει συμβιβαστεί με την εικόνα του άτριχου. Και δεν λύνει το κουσούρι του με το να ξυρίζεται και στο κεφάλι.

Μεταμόσχευση μαλλιών. Το κόλπο πια κάνει θραύση. Ο πόλεμος κατά της τριχόπτωσης. Με διάφορες τεχνικές φύτρωση, εμφύτευση μαλλιών. Στο μέλλον θα γίνει και το άλλο. Να σπέρνουν τρίχες και στο... άλλο κεφάλι, στο κάτω.

Το τριχωτό στα γεννητικά όργανα είναι πιο ισχυρό, όμως κι αυτό με τα χρόνια χάνει την πυκνότητά του. Αραιώνει. Στην ηλικία την εφηβική, το εφηβαίο είναι ρωμαλέο, φουντωτό, πλούσιο, όμως και ο άνδρας, και η γυναίκα όσο προσθέτουν πεντατίες, το τριγωνικό τρίχωμα χάνει το σχήμα του. Επόμενο, λοιπόν, να βρει το κόλπο η πλαστική χειρουργική και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβαστε ακομα:

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ