ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ''Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ''

 
Μην απορούν κάποιοι για την ύπαρξη του Χίτλερ. Τα ακραία εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο όνομα του Χίτλερ, αλλά και με δική του απόφαση, για κάποιους αφελείς θεωρούνται ακατανόητα. Δίχως λογική.
Ο Χίτλερ ζει, όμως. Υπάρχουν χειρότερα καθάρματα από τον Χίτλερ. Ακόμα και σήμερα. Στις ημέρες μας. Άτομα ικανά να επαναλάβουν τις θηριωδίες των ναζιστών. Που δεν τις έκαναν ναζιστές! Αλλά, ποιοι; Καθάρματα που αυτοαποκαλούνταν και χαρακτηρίζονται ναζιστές.
Άνθρωποι είναι οι ένοχοι. Δεν αθωώνεται το ανθρώπινο γένος επειδή κάποια τέρατα φοράνε την ταμπέλα, είναι ναζιστές, κομουνιστές, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, πατριώτες.
Στις 22 Νοεμβρίου, το 2017, από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης ισόβια έφαγε το κτήνος με το όνομα Ράτκο Μλάντιτς. Σέρβος κομουνιστής, αρχιστράτηγος του λαϊκού στρατού, διοικητής το 1991 στο Κόσοβο, αρχιεγκληματίας πολέμου. Μπούκαρε στην ελεγχόμενη από τον ΟΗΕ Σρεμπρένιτσα, το 1995, και έσφαξε 8.300 Βόσνιους. Όταν πια η Βοσνία ήταν ανεξάρτητη χώρα, εκτός γιουγκοσλάβικης ομοσπονδίας.
Στην Σερβία είναι εθνικός ήρωας ο γεννημένος Μάρτιο του 1942 «χασάπης των Βαλκανίων» Μλάντιτς.  Πολύ μικρό ποσοστό Σέρβων ήταν υπέρ της σύλληψης του τον Μάιο του 2011 - έγινε σε κάποιο χωριό, όπου κρυβόταν. Για την ισχυρή πλειοψηφία των Σέρβων ήταν προδοσία στην πατρίδα η παράδοση του να δικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και για γενοκτονία. Ο ίδιος ο Μλάντις δικαιολόγησε την κτηνώδη συμπεριφορά του διότι απλά... εκτελούσε εντολές
Διαβαστε ακομα: