ΑΥΤΟΕΥΝΟΥΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

 
Η γνωστή ιστορία. Ο γιος του μπαμπά. Η πασίγνωστη ιστορία. Ο γιος του διάσημου μπαμπά, είτε της διάσημης μαμάς, το ίδιο είναι. Το παιδί δεν θα φθάσει υψηλά όπως οι γονείς του. Ο κανόνας είναι αυτός, μέσα και οι εξαιρέσεις. Ο γιος του βασιλιά Πελέ έγινε σεσημασμένος κακοποιός. Και μπαινοβγαίνει στις φυλακές. Καμία έκπληξη 

Ήμουνα πιτσιρικάς και διάβασα ότι το βασιλόπουλο από τους αρχαίους χρόνους εκπαιδεύεται να γίνει βασιλιάς. Διδάσκεται πως να σκέπτεται όταν έρθει η ώρα να πάρει την εξουσία. Πως να ενεργεί, τι να προσέχει. Αναρωτιόμουνα, και απορούσα. Έτσι είναι όταν ακόμα δεν έχεις βγει στη ζωή. Εκπλήσσεσαι, όμως είσαι ανοικτός, όμως γεννάς ερωτήματα,  πριν δώσεις τελική απάντηση.

Το πρόβλημα με τα παιδιά τους το έχουν περισσότερο οι αυτοδημιούργητοι. Όσοι γεννήθηκαν φτωχοί, όπως ο Πελέ, και τους ανέβασε στο θρόνο η ζωή. Το παιδί πέφτει στη σκιά του γονιού, σα να αυτοευνουχίζεται όταν γνωρίζει πώς αυτός δεν πρόκειται να εξελιχθεί σαν τον πατέρα του.

Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν κυλούν όλα μόνα τους, οφείλεις να διαθέσεις χρόνο και σωστά να προσεγγίσεις τον μικρό, την μικρά. Διαφορετικά περιμένει στη γωνία το ναρκωτικό, και ό,τι άλλο εκτροχιαστικό στο παιδί.

Πέρασε τα 50 ο γιος του μακαρίτη Πελέ (φώτο), και δεν ησύχασε, ναρκωτικά και άλλα, φυλάκα 33 χρόνια.
Διαβαστε ακομα:

ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ