ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ... ΑΝΔΡΙΣΜΟ

 
Είναι άνδρας και δεν αισθάνεται άνδρας. Αισθάνεται περισσότερο γυναίκα, θα 'θελε να ήταν γυναίκα. Τι κάνει; Μια σκέψη είναι να τα κόψει. Θέλει κότσια, ρε. Να 'ναι και πολύ αρχιδάτο άτομο για να το αποφασίσει. Να πει στα γεννητικά όργανα με τα οποία γεννήθηκε, χαίρετε, τελειώσαμε.

Να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου. Όχι στην Ελλάδα, μη σε βρει κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάποτε οι δικοί σου, οι δικές σου τρέχανε στην Καζαμπλάνκα. Σήμερα, στα σίγουρα Λονδίνο, φθάνουν τα 30 χιλιάρικα ευρώ.

Και πώς ζει σαν τραβέστω, αν δεν εγχειριστεί. Να βρει δουλειά, πού; Δύσκολο. Απίθανο. Θα πέσεις στην πορνεία. Στο πεζοδρόμιο και από κοντά το ναρκωτικό, οι αρρώστιες, το κράξιμο του κόσμου, το κυνήγι από τον μπάτσο.

Παραπονιούνται για το ρατσισμό που βιώνουν οι τρανς, άνδρες και γυναίκες. Θα περάσουν κάποια χρόνια, κάποιες δεκαετίες για να αποδεχθεί η κοινωνία τη διαφορετικότητα των transsexual, αν και παίζουν αντιρρήσεις για το εν λόγω όρο, ότι το σωστό είναι “Διεμφυλικοί”. 

Είμαστε στην Ελλάδα, χώρα συντηρητική. Ούτε 15 χρόνια δεν είναι που ακούστηκε για πρώτη φορά στη Βουλή ο όρος “Διεμφυλικός”. Μην πούμε το άλλο. Ότι ακόμα και μια εγχειρισμένη δεν αντιμετωπίζεται σαν γυναίκα από τον κόσμο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΟΙ GAY ΙΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ