ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΗΝ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ

 
Πες μου εσύ, κύριε, γιατί η σκέψη πάει κατ' ευθείαν στο σεξ με το που γίνεται γνωστή η δολοφονία ενός παπά από “άγνωστο”, από  “αγνώστους”. Μυστήριο, είπαν, όταν καθάρισαν στο σπίτι του τον φουκαρά αρχιμανδρίτη. Γιατί να τον σκοτώσουν; Δεν ξέρεις. Να, όμως, που σε τέτοιες περιπτώσεις πονηρεύεσαι. Ότι κάτι πονηρό και βρώμικο έπαιζε μεταξύ του θύματος και του θύτη, των θυτών.

Τους πιάσανε και είναι, λένε,  δύο οι δολοφόνοι, μάλλον οι ύποπτοι για τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη, ο οποίο πριν τον κτυπήσουν, πριν τον στραγγαλίσουν κυκλοφορούσε γυμνός παρουσία των δύο “επισκεπτών” του. Ενός 18χρονου Έλληνα κι ενός 24χρονου Γεωργιανού.

Μην αναφέρουμε τι λένε στις καταθέσεις τους οι δύο “επισκέπτες”, σίγουρα κάνουν λόγο για σεξ με τον ρασοφόρο, και ο ένας ρίχνει στον άλλον την ευθύνη της δολοφονίας. Δεν τον σκότωσα εγώ, ο άλλος τον καθάρισε. Επί του θέματος και με αφορμή αυτή την αηδιαστική ιστορία που δυστυχώς κατέληξε σε φόνο.

Λέμε για την εξυγίανση και την κάθαρση στο δημόσιο βίο, ακόμα και στο ποδόσφαιρο. Με το χώρο της Εκκλησίας τι γίνεται; Τίποτα δεν γίνεται. Το παραμύθι το παπαδαριό. Και έχουν το θράσος, την υποκρισία να καταδικάζουν την ομοφυλοφιλία σε ανθρώπους που δεν φοράνε ράσο. Ποτέ δεν άκουσα μια κουβέντα για τις ξεφωνημένες αδελφές που είναι ιερείς. Ποτέ δεν ενόχλησε ούτε έναν ιερωμένο η Εκκλησία με δική της πρωτοβουλία, ενώ κατά σύστημα πνίγει τις καταγγελίες.

Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ