Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΡΣΟΝΑ!

 
Ασφαλώς και θα πάω για καφέ στο μαγαζί που η γκαρσόνα είναι κόματος. Ακόμα και να μην έχει καμπύλες που σου βαράνε τη λίμπιντο, αρκεί να είναι συμπαθητική κοπέλλα. Μιλάμε για το γκαρσόνι. Μιλάμε για το στυλοβάτη της καφετέριας, του ρεστωράν, του μπαρ, οτιδήποτε.

Όπως το λέω. Ανοίγεις μαγαζί και ξεκινάς όχι από την κουζίνα, όχι από τον ψήστη, τον μάγειρα, τον σεφ, αλλά από το γκαρσόνι. Όπως το λέω. Αυτός, είτε αρσενικός, είτε θηλυκή, θα σε καταστρέψει. Επειδή το κακό γκαρσόνι διώχνει τον πελάτη από το μαγαζί. Όπως και κρατάει την πελατεία, και τη γεννοβολάει.

Περί τίνος θέματος συζητάμε; Άνοιξε στην Αμερική ένα καφέ και οι γκαρσόνες κυκλοφορούν ανάμεσα στα τραπέζια με μπικίνι. Επιτόπου έγινε μόδα. «Μπικίνι μπαρίστα». Το ένα μαγαζί σε μια πόλη έγιναν 132 μαγαζιά!!!

Και καφέ θα πιω, λοιπόν, και στη συνάντηση με κάποιον θα κάνω τη δουλειά μου, και θα μπανίσω πράμα. Όλα αυτά σ’ ένα πακέτο. Και θέλω την γκαρσόνα μέχρι μπικίνι, όχι γυμνή, όχι με τόπλες. Η τσίτσιδη σπάει τη φαντασίωσή.

Μιλάμε για καφέ, όχι για τηλεόραση, όχι για Naked News. Πήγε να γίνει κι αυτή μόδα, αλλά δεν έκατσε. Να βγαίνουν στο γυαλί να λένε το Δελτίο Ειδήσεων γυμνές, ημίγυμνες, και ολόγυμνες οι παρουσιάστριες.

Διαβαστε ακομα:

GAY Ο ''ΑΡΧΗΓΟΣ'' ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ