ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΕΣ

 
Έχω δει στην καρδιά της Νέας Υόρκης ένα κάρο homeless. Τους άστεγους. Δεν τους ξέρει κανείς, δεν τους ψάχνει κανείς. Ίσως γιατί τους αγνοούν οι δικοί τους, πού έχουν καταλήξει αυτά τα μπατηράκια βολεμένα σ' ένα παγκάκι, σε μια γωνιά του δρόμου, κάτω από ένα υπόστεγο. Καμία εγκληματικότητα. Όλοι τους ακίνδυνοι. Ο καθένας έχει τη δική του καβάτζα, κάθε μέρα στο ίδιο σημείο.

Υπάρχουν και κουστουμάτοι. Χωρίς πλάκα. Αξιοπρεπέστατοι στην εμφάνιση, με γραβάτα, καθαροί, όχι ντυμένοι με κουρέλια. Όπως βλέπεις και κουλτουριάρηδες, με μούσια, κοτσίδες στα μαλλιά. Και δίπλα τους τα συμπράγκαλά τους, τα ρούχα τους, τα προσωπικά τους αντικείμενα. Εκεί, στο δρόμο κοιμούνται, ψάξε βρες πού κάνουν τις άλλες ανάγκες τους στο κέντρο του Μανχάταν, άστο.

Ο Τζόε, 26 χρονών, από την Βοστώνη, είναι η περίπτωση άστεγου. Του αποκατεστημένου homeless! Σχεδόν κάθε βράδυ κοιμάται σε κρεβάτι κανονικό, σπιτίσιο, μάλιστα παρέα με γυναίκα. Κι όχι στο ίδιο σπίτι. Τι συμβαίνει; 

Δεν είναι απλά διαθέσιμος σαν άνδρας ο Joe, φλερτάρει και τις περαστικές. Και επειδή έχει γίνει επιστήμων στην “τέχνη” να τα ρίχνει σ' εκείνες τις γυναίκες που φαίνονται από μακριά ότι πάσχουν από αγαμία, ότι ζούνε χρόνια μόνες. Η καλύτερη γι' αυτές είναι οι σεξουαλικές υπηρεσίες του ευγενικού και συμπαθούς άστεγου, ο οποίος εξασφαλίζει εκτός από σεξ και στέγη και τροφή.

Εφημερίδα έκανε ρεπορτάζ στους άστεγους και ανάμεσα σ' άλλους μίλησε και ο Τζόε, ο οποίος εξέθεσε τους άθλους του. Χωρίς να τον ενημερώσει η εν λόγω εφημερίδα τον παρακολουθούσε για μία εβδομάδα και πράγματι διεπίστωσε ότι ο Τζόε άφηνε τα μπογαλάκια του στο στέκι του, στο δρόμο, όμως τις νύχτες τις πέρναγε με διαφορετική γυναίκα στην έδρα της.

Διαβαστε ακομα:

ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ;