ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ

 
«Σε θέλω» της λέει. «Σε θέλω πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί αντιστέκεσαι;…».
- Γιατί το λες αυτό, μήπως είσαι της εφορίας.

''Φαίνομαι για εφοριακός; Έλα, μη με βασανίζεις άλλο…''.

 

Σεξ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σεξ και τα μυαλά στα κάγκελα. Ορμήστε και ξεσκίστε. Ξεσκιστείτε. Το σεξ και όχι η αγανάκτηση, η μελαγχολία και η απορρύθμιση, όλα αυτά που προκαλούν οι  διάφοροι φασουλήδες από τα κανάλια. Το σεξ απέμεινε το μοναδικό όπλο σωτηρίας, για να μη μας πάρει από κάτω η ζωή. Σεξ, και νοιώθεις άλλος άνθρωπος, βρίσκεις ουσία με τη συνουσία.

 

Το παιχνίδι από χέρι είναι χαμένο. Ναυαγός είσαι, δεν αλλάζει η μοίρα σου αν το ρίξεις στην αντίσταση, και σε ποιους η κόντρα στο φινάλε; Στους Ευρωπαίους; Χεστήκανε! Στους υπουργούς γκαγκά, στις αδελφές Τατά, τουτέστιν στα κόμματα;

Ρεζιλίκια πράματα. Μόνον όποιος νοιώθει ξεφτυλέ ολέ θαρρεί πως αξίζουν την αγανάκτησή του οι σεσημασμένοι που χρόνια ολόκληρα παραμυθιάζουν αφελείς από τη μία και από την άλλη τάιζαν μεζέδες από κονσέρβες ατελείωτες αγέλες από κοπρόσκυλα.

 

Τι κάνουμε; Δεν κλαίμε. Την πέφτουμε στο σεξ. Κυριλάτα και αχαλίνωτα. Σεμνά και ακραία. Μ’ ένα ταίρι, διαλέγεις και παίρνεις απ' όσους υπάρχουν στην ατζέντα σου. Φίλους, συναδέλφους, γείτονες, γνωστούς, άγνωστους. Σεξ. Ό,τι καλύτερο και πιο δίκαιο στο σύμπαν της αιωνιότητος. Σε ανεβάζει και σε απομακρύνει από την καθημερινότητα της μαύρης απελπισίας.

Έκανε λάθος νούμερο στο τηλέφωνο και κληρώθηκε αυτός. «Έχετε πολύ γλυκειά φωνή…» την παραμύθιασε, «…δυστυχώς δεν θα σας ξανακούσω…».

Μετά από πέντε, πάλι η ίδια ευγενέστατη κυρία, αυτή τη φορά δεν έκανε λάθος. «Αγαπητέ άγνωστε κύριε, επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω…, οι τρεις λέξεις σας μου έφτιαξαν τη μέρα…».

Η συνέχεια είναι προσωπικά δεδομένα. Αυτό που λέγεται είναι πως το αληθινό φως, ο δρόμος να ξεφύγεις από την ηλιθιότητα της μοιρολατρικής αντιμετώπισης της μαζικής δυστυχίας, είναι το σεξ. Καθαρίζει το μυαλό σου. Και λες Δεν πεθαίνω, με τον πλέον εκλεκτό τρόπο αναζωογονούμαι. Δεν παίζεις την γκραν σουξέ φαντασίωση. Με διαμαρτυρίες, με απεργίες. Ψευτοκρεβατώματα με φαντάσματα, τους πολιτικούς. Προτιμότερο το κανονικό, πιάνει τόπο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;