ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ...

 
Στα χρόνια της νιότης μας τα ελληνόπουλα την έπεφταν στις τουρίστριες οπλισμένα με την πάμφτωχη πείρα στο φλερτ που είχαν αποκτήσει στο παρτάκι της γειτονιάς, τουτέστιν με άσφαιρα πυρά. Τζάμπα το καμάκι, δεν πιάνεται το χελιδόνι με αγκίστρι. Δύσκολο να σου καθόντουσαν οι νηρηίδες από τον Βορρά και κεραυνοβολημένος μπάνιζες τις ολόλευκες μπουτάρες τους. Εποχή που από χάπια γνώριζες μόνο το αλγκόν.

Πήξαμε στα χάπια σήμερα. Αντισυλληπτικά, αγχολυτικά, αντικαταθλιπτικά, αντιπαχυντικά, υπνωτικά, σεξουαλικά. Κάθε πρόβλημα με χάπι. Να σηκωθεί ο ιστός; Χάπι. Να σου κάτσει η γυναίκα; Χάπι. Το ρίχνει ο άλλος στο ποτό, αυτή παραδίδεται και μετά δεν θυμάται ποιος την κανόνισε και πόσες φορές.

Νέα πατέντα. Χάπι βιασμού, άοσμο, άχρωμο, άρα όχι αντιληπτό, άσε ότι χάνεται, δεν ανιχνεύεται παρά μόνο με εξετάσεις αίματος, ούρων, κι αν γίνουν σε λίγες ημέρες. Τι  να κάνει η Αστυνομία στα ελληνικά νησιά με τις καταγγελίες που δεν φωτογραφίζουν δράστη;

Έξοδος βραδινή, στο μπαρ, με κοριτσίστικη παρέα, η ψηλόκωλη από Δανία μεριά, και ο τύπος στο βυζαβί της ψιθυρίζει το μυστικό. Η κοπέλα φαίνεται ότι θέλει παιχνίδι πριν πει το «ναι», κι αν το πει τελικώς και επειδή μάλλον πάει προς το «όχι» η δουλειά, ο άλλος έτσι κι αλλοιώς το ‘χει έτοιμο το χαπάκι. Το οποίο χαπάκι έχει τόση δύναμη όση χρειάζεται ο αναισθησιολόγος για να κοιμίσει τον ασθενή στο χειρουργικό κρεβάτι.

Διαβαστε ακομα:

ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΜΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ!