ΤΣΟΥΡΝΕΒΟΝΤΑΣ ΓΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΗ

 

Είναι από τις σκηνές που σε αφήνουν άφωνο. Να βλέπεις το παλληκάρι, ήταν, δεν ήταν 25 χρονώ, να προσπαθεί να ικανοποιήσει το πάθος του για κάπνισμα από τις γόπες των άλλων. Να ξεγελά την πείνα του με ό,τι απέμεινε από το κολατσιό των άλλων στον σκουπιδοτενεκέ. Και μετά να πίνει τις τελευταίες γουλιές από τον καφέ, κάποιου άλλου, του οποίου άργησε να μαζέψει ο σερβιτόρος της διπλανής καφετέριας.

Ποιος ξέρει τι ζόρι τραβάει. Τι Γολγοθά ανεβαίνει.

Στην Κοραή. Κόσμος πάει κι έρχεται και κανείς δεν του δίνει σημασία. Ούτε ο ίδιος νοιάζεται αν τον βλέπουν στις εφορμήσεις του στις γόπες του δρόμου. Βιάζεται να μαζέψει όσες περισσότερες μπορεί, να καπνίσει μερικές και τις άλλες να τις βάλει καβάτζα σε πακέτο, να καπνίσει και το απόγευμα. Ίσως και αύριο το πρωί.

Μία νάυλον σακούλα είναι η αποθήκη του για τα φαγώσιμα, όσα ψαρεύει  από τα χαρτόκουτα που έχουν βγάλει οι μαγαζάτορες. Περνάει μπροστά από το σταντ με τους καφέδες που μοιράζουν για διαφήμιση. Τώρα, λες, θα τους καταπιεί όλους. Σημασία δεν δίνει. Προσπερνά, καθώς δυσκολεύεται να απλώσει το χέρι.

Θα κατέβει με γοργά βήματα στο μετρό, και θα προσπαθήσει να κάνει... ανάληψη από τα μηχανήματα αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων, στο μέρος όπου πέφτουν τα ρέστα. Δυστυχώς γι' αυτόν, ουδείς τα έχει ξεχάσει.

Διαβαστε ακομα:

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΕΞ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!