ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ!

 

Σοβαρή κοινωνία η Φινλανδία, αξιόπιστο κράτος, όλα δουλεύουν υπό έλεγχον, εδώ και αιώνες έχουν ξεκαθαρίσει τι είναι δημόσιο, ποιες είναι οι παροχές, καμία σχέση με κάποιο μπουρδέλο βαλκανικό, όπου κάθε λίγο αλλάζουν οι νόμοι, από την κάθε κόμματος κυβέρνηση... , η οποία δεσμεύεται να κάνει... αλλαγή σε κράτος με διαλυμένα σχολεία, νοσοκομεία, τα πάντα όλα.

Ποιος, όμως, Έλληνας πάει να ζήσει στην Φινλανδία; Μόνον αν είσαι τρελός. Δεν πας ακόμα κι αν η ίδια η πατρίδα σου σε διώχνει. Ακόμα κι  αν το κράτος σου πίνει το αίμα. Ζωή για τον Έλληνα στην Φινλανδία είναι να συμβιβαστεί, να αποδεχθεί τη μοναξιά του, το αλκοόλ και τη σκέψη για αυτοκτονία. Μ' άλλα λόγια η ζωή είναι αντιανθρώπινη σ' αυτά τα κλίματα, σαν της Φινλανδίας.

Μ' ένα εικοσάρικο λυσάρες Φινλανδέζες, σαραντάρες και σαρανταπεντάρες, «ζητιανεύουν» σεξ στους σταθμούς του μετρό από νεαρούς μετανάστες. Να την έχουμε υπ' όψιν τέτοια καβάτζα, ίσως μας φανεί χρήσιμη κι εμάς τους Έλληνες. Παιδιά της Συρίας δεν είμαστε, αλλά θα γίνουμε κάποια στιγμή, θα πάρουμε το δρόμο για τα βόρεια, εκεί όπου είναι στημένες «πιάτσες» εξαγοράς αρσενικών μιας βραδιάς. 

Διαβαστε ακομα:

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ