ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ - ΜΠΑΓΚΑΖ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

 
Μια φορά το έπαθα και το πήρα πρέφα για όλη μου τη ζωή. Ποιο; Δεν κάνεις τον πονηρό, δεν κουνάς την ουρίτσα σου όταν δεν ξέρεις τι πράμα είναι ο άλλος. Δεν σου γεμίζει το μάτι ο άλλος, όμως δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει. Οπότε είσαι μαζεμένος. 
 
Η είδηση είναι χρήσιμη. Καμία σχέση με τα άχρηστα πράματα που τρως στη μάπα, στο σερφάρισμα στο διαδίχτυο, στα κανάλια, ό,τι παίζει στην επικοινωνία. Αξίζει τα λεφτά του το πλάνο με ην  Οξάνα. Την αρσιβαρίστρια, την πιο ξακουστή, την πιο δυνατή στη Σιβηρία. Ένας χάλιας δεν την ήξερε και το σκυλομετάνοιωσε.

Οξάνα Κοσέλεβα. Σου ρίχνει χαστούκι και οι μασέλες γίνονται αεροπλάνο, ψάχνεις να τις βρεις. Το κορίτσι δεν έχει χέρι, σιδερικό είναι αυτό που κρέμεται από τον ώμο της.
Είπαμε. Δεν ξέρεις τι κρύβεται σ’ έναν άγνωστο άνθρωπο. Αυτή είναι η χρησιμότητα, που λέγαμε, της είδησης. 

Σε χώρο πάρκιν ο χάλιας κάνει μαγκιές με το αυτοκίνητό του λες κι είναι μόνος. «Είσαι καλά;...» του ξηγιέται με το μαλακό η Οξάνα και εισπράττει ειρωνεία και «κάνε μας τη χάρη, κυρά μου...».

«Σοβαρέψου...» του συστήνει η Οξάνα. Ο άλλος το χαβαλέ του. «Ποια είσαι, μωρή... , άι παράτα με, τράβα τη μύξα σου...», κάτι τέτοια αλανιάρικα.

Ούτε κατάλαβε ο μυτζήθρας πώς και πότε βρέθηκε μέσα στο... πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Εκεί τον έχωσε η Οξάνα.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΘΕΙ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ