ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΕΞΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΝ... ΩΡΑ!

 
Δολοφονία γυναίκας από άνδρα. Το έχουμε συνηθίσει. Το ασυνήθιστο είναι γυναίκα να σκοτώνει άνδρα. Γιατί, όμως, προκύπτει αυτό το σκηνικό; Εδώ σε θέλω. Μια πρόχειρη απάντηση, μάλλον όχι και αξιόπιστη είναι ότι ο άντρας υπερέχει σε σωματική δύναμη. Είναι αυτός ο λόγος να γέρνει σε βάρος των αρσενικών; Να είναι οι θηλυκές τα θύματα από τους πολύ παλαιούς χρόνους.
Έγινε κι αυτό. Την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα. Για την Ελλάδα καθόλου παράξενο, όταν ό αστυνομικός έχει μετατραπεί σε κανονικό γραφειοκράτη. Υπάλληλο γραφείου. Είτε πας στο Δήμο, στην εφορία, σε όποια δημόσια υπηρεσία, είτε στην αστυνομία είναι το αυτό. 
Τι λένε τα νούμερα. Οι αριθμοί και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Ελλάδα. Σ΄ όλο τον πλανήτη, λοιπόν, δολοφονούνται 133 γυναίκες την ημέρα από τον γκόμενο, τον αρραβωνιάρη ή τον σύζυγο. Αυτό σημαίνει ότι περισσότερες από πέντε γυναίκες κάθε ώρα χάνουν τη ζωή τους με δολοφόνο τον εραστή ή τον μόνιμο σύντροφο τους.
Το ερώτημα που πιθανόν να μη χρειάζεται απάντηση. Να ζητείται... τόλμη για να δοθεί η εξήγηση του φαινομένου. Άνδρες να σκοτώνουν γυναίκες κι όχι το αντίθετο
Διαβαστε ακομα:

ΤΙ 47, ΤΙ 37, ΤΙ 32, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η... ΑΓΑΠΗ...