ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ

 

Το κόλπο. Αγάμητος, και ανίκανος να σταυρώσει γκόμενα, αλλά στο όνομα του Μωάμεθ γίνεται βιαστής τιμωρός. Δεν είναι λίγοι όσοι γράφουν κανονικά τις μουσουλμανικές σαρίες, τους θρησκευτικούς νόμους κάθε πίστης, σύμφωνα με τους οποίους καταδικάζεται, με τις πιο απάνθρωπες, τις πιο ξεφτυλιστικές τιμωρίες ο παράνομος εραστής, και η γυναίκα με ερωτική σχέση εκτός γάμου.

Στην Ινδονησία. Μια 25χρονη χήρα τα 'φτιαξε μ' έναν 40χρονο παντρεμένο. Το 'μαθε ένας πονηρός, που είχε ξεχάσει από πότε είχε να πάει με γυναίκα και τη σακουλεύτηκε τη δουλειά με την κωλοπαρέα του. Δεν είναι κορόιδο μόνος του να τιμωρήσει την χήρα που ξέχασε το θρησκευτικό νόμο κι άνοιξε τα πόδια της σε παντρεμένο.

Μαζεύτηκαν οκτώ, μέσα σ' αυτούς και ο 13χρονος γιος ενός, και την έπεσαν στο παράνομο ζευγάρι. Έδεσαν χειροπόδαρα τον εραστή και μπροστά του βίασαν και οι οκτώ την 25χρονη. Αλλάχ, Αλλάχ, μπιρ Αλλάχ.

Παρανομία στην παρανομία, όμως! Δηλαδή; Δεν μπορεί ο καθένας να εκμεταλλεύεται την... ευκαιρία και να εφαρμόζει τη δικαιοσύνη, αυτό είναι καθήκον του κράτους. Γι' αυτό οι οκτώ βιαστές βρέθηκαν  υπόδικοι, όπως και το παράνομο ζευγάρι, στο οποίο είχε ήδη επιβληθεί η ποινή του δημοσίου ραβδισμού, μετά από απόφαση δικαστή.

Ίδιο κόλπο και πριν από τέσσερις μήνες στην ίδια πόλη της Ινδονησίας. Ένα 20χρονο κορίτσι έκανε το λάθος να ανέβει στη μοτοσυκλέτα του γκόμενού της και την τσάκωσαν τρεις μπάτσοι. Την βίασαν και οι τρείς, αλλά τελικά συνελήφθησαν. Είχαν, όμως, προλάβει με τα αντρικά τους όργανα να την τιμώρησαν για σκανδαλισμό στο όνομα του θρησκευτικού νόμου. Αμήν.
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ ΣΕ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ