ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

 
Αποκάλυψη, λέει. Είχαν βρει την πέτρινη πλάκα που θεωρούσαν ότι από κάτω αναπαυόταν ο Ιησούς. Μια ακόμα αποκάλυψη. Λες κι αυτή κάτι να σημαίνει, όμως εγώ δεν μπορώ

να αντιληφθώ το νόημά της.

 

Ανακάλυψαν, λέει, την επιφάνεια που για αιώνες λατρεύονταν ως ο τάφος του Χριστού. Στην εκκλησία του Παναγίου Τάφου στην Παλαιά Πόλη της Ιερουσαλήμ. Άλλο περίεργο αυτό. Να υπάρχει τάφος ενός αθανάτου, Και μας το παίζουν οι χριστιανοί ενάντια των ειδωλολατρών.

Παρακάτω. Έκανε πέρα το τεράστιο πλήθος των πιστών και τουριστών μπροστά στις μεγάλες ξύλινες πύλες της εκκλησίας. Και περικύκλωσαν τον ιερό χώρο, το κουβούκλιο, ένα σωρό αρχαιολόγοι, αλλά και περίεργοι ελληνορθόδοξοι ιερείς, και κόπτες και ιερομόναχοι του Τάγματος των Φραγκισκανών. Και δεν ξέρω ποιας άλλης χριστιανικής «φυλής» παπάδες.

Να σου πω κάτι. Όλο αυτό το χριστιανικό παπαδαριό, σε διαφορετικά δόγματα, διαφορετικές αιρέσεις, και αλά Σύριζα ακόμα και σε διαφορετικές... τάσεις της κάθε διαφορετικής χριστιανικής πίστης, αν ήμουνα Χριστός θα σηκωνόμουν από τον τάφο μου και θα τους ξεβράκωνα. Όπως το λέω.
Βρε, λεχρίτες, ΈΝΑΣ είμαι, ΜΙΑ είναι η διδασκαλία μου, δεν είπα άλλα εδώ κι άλλα εκεί. Γατί, λοιπόν, βρε αρχιαπατεώνες, με φτιάξατε θρησκεία, μάλιστα σε διαφορετικά μαγαζιά; Έχω άδικο, βρε άπιστοι, να σας πάρω τα διαφορετικά ράσα σας, από όσους κυκλοφορείτε με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ στο όνομα μάρκας εκκλησιών;
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ