ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΞΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ 70

 

Sold out στις συναυλίες της περιβόητης Sher, και μετά τα 75 της. Κι εγώ να ήμουν στο Λας Βέγκας θα πήγαινα να δω το show της. Είναι τραγουδίστρια με παγκόσμιο σουξέ, μαγκιά της, έκανε καριέρα και στο σινεμά, μάλιστα έχει βραβευτεί με Όσκαρ.

Άλλο το σουξέ, άλλο το σέξυ. Μην τρελαθούμε. Η κυρία βγαίνει στην πίστα με πέντε διαφορετικά κοστούμια, το ένα πιο αποκαλυπτικό από το άλλο. Τόσο τολμηρό ντύσιμο, το μικρό και σιλικονάτο στήθος της φως φανάρι, το ίδιο και οι σινιαρισμένες πολλές φορές από τον πλαστικό περιοχές στις κοιλιές, στα μπούτια. Και που δεν έχει… επεέμβεί το εργαλείο.

Την χαρακτήρισαν σέξυ την Σερ. Είναι κορμάρα, λέει, και στα εβδομηνταφεύγα. Έλα! Δεν υπάρχει, δεν γίνεται σέξυ γυναικείο κορμί στα 70 plus. Όσο κι αν έχει σουλουπωθεί από τον περισσότερο μαγκιόρο πλαστικό. Αν επάνω του απλώσει χέρι ο αρσενικός, αυτό θα πει. Κι αν συμβεί με την εικόνα της να ερεθιστεί ο αρσενικός, επιτόπου θα του πέσει με το που θα την ακουμπήσει. Δεν σε κοροϊδεύει η γυναικεία σάρκα μετά από επτά δεκαετίες ηλικία. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΥΦΤΟΙ, ΟΜΩΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΚΕΤΟ