ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΟΙ GAY

 
Μεγάλη μέρα η 28η Ιουνίου για τους ομοφυλόφιλους όπου γης, Άνδρες και γυναίκες. Είναι η Ημέρα της Υπερηφάνειας τους. Γιορτάζουν και είναι υπερήφανοι που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν έχουν κανένα λόγο να ντρέπονται, να κρύβονται, να αισθάνονται μειονεκτικοί. 
Ιστορική ημέρα η 28η Ιουνίου το 1969, όλα όσα συνέβησαν στο μπαρ Stonewall Inn της Νέας Υόρκης. Πλάκωσαν οι μπάτσοι και για πρώτη φορά οι ομοφυλόφιλοι τα έβαλαν ανοιχτά με τους αστυνομικούς. ''Μας έχετε σπάσει τους όρχεις... , ε, φτάνει πια, είμαστε αυτό που είμαστε και άντε να γαμ... ''.
Δεν είναι μόνο υπερήφανοι ομοφυλόφιλοι. Είναι και διδάσκαλοι στο σεξ! Γράφουν και βιβλία, απευθυνόμενοι στους μη ομοφυλόφιλους για το πως να έρχονται καλύτερα σε σεξουαλική επαφή με τον σύντροφο τους.
Ποιος άλλος εκτός από την λεσβία δεν θα συμβουλεύσει τον άνδρα για το πως θα ικανοποιήσει καλύτερα την γυναίκα; Ποιος άλλος εκτός από τον άνδρα ομοφυλόφιλο δεν θα ανοίξει τα μάτια στην γυναίκα για το πως αυτή θα συμπεριφερθεί σεξουαλικά στον σύζυγο και στον εραστή τους;
Διαβαστε ακομα:

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ...