ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ

Το είδα με τα μάτια μου στη Μόσχα. Σκύλος με πατούμενα! Δεν ήταν κανονικό παπούτσια, αλλά και στα τέσσερα πόδια του η αφεντικίνα του είχε φορέσει... σοσονάκια, κάτι μεταξύ παπούτσια και κάλτσες. Δεν λέω, ο καιρός ήταν και γαμώ τον ρωσικό χειμώνα, παγωνιά και χιόνι. Και λοιπόν;
Γυμνός γεννιέται ο δίποδος, ο άνθρωπος και με τα χρόνια, με τους αιώνες, όλο και προστατευόταν από τις υψηλές θερμοκρασίες. Το ίδιο και ο σκύλος, γυμνός κι αυτός έρχεται ακάλεστος στη ζωή. Η φύση, όμως, δεν προίκισε το τετράποδο να μπορεί μόνο του να αντιμετωπίζει τις όποιες δυσκολίες.
Πανωφόρι σε σκύλο. Άντε να το δεχθούμε αυτό. Φοράς και παπούτσια, ένα είδος παπούτσι στον σκύλο; Τοι είναι αυτό! Αγάπη, φροντίδα; Όχι, βέβαια. Ανοησία είναι και την κοροϊδεύουν οι άλλοι σκύλοι.
Διαβαστε ακομα: