ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ

 

Συνήθως οι δημοσιογράφοι, σαν επαγγελματίες γραφιάδες, επιστρατεύονται από κάποιον διάσημο όταν αυτός αποφασίσει να γράψει την αυτοβιογραφία του. Τα απομνημονεύματά του. Να θυμηθεί τα παληά.

Να, το θέμα. Ο Κώστας Βουτσάς (στη φωτό με την αείμνηστη μυθική γυναίκα του θεάτρου Σπεράντζα Βρανά, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση), που γεννήθηκε το 1931, που άργησε να γίνει γνωστός και αγαπητός, γνώρισε την επιτυχία μετά τα 30 του χρόνια, και από το κρεββάτι του έχουν περάσει γνωστές και άγνωστες γυναίκες. Φαντάσου τι έχει να διηγηθεί ο Βουτσάς, ένα από τα καλύτερα παιδιά του ελληνικού θεάτρου, αν αποφασίσει να ξεφυλλίσει την ατζέντα της ερωτικής του δράσης.

Ο Τσάρλυ Τσάπλιν, κατά τη γνώμη μου ο μεγαλύτερος ηθοποιός από καταβολής σινεμά, ο θρυλικός Σαρλώ πηδούσε κανονικά και μετά τα 85 του. Γίνεται; Παραγίνεται. Και μιλάμε για εποχές που δεν υπήρχανε τα Viagra.

Να αναφέρω μόνον ότι ο βρετανοεβραίος Τσάρλυ Τσάπλιν, που γεννήθηκε το 1889, ήταν ασταμάτητος να κάνει παιδιά με την κόρη του μέγιστου θεατρικού συγγραφέα Ευγένιου Ο’ Νηλ, την Ούνα, 36 χρόνια μικρότερη. Γίνονται τα παιδιά μ’ άλλο τρόπο εκτός από τον γνωστό;

Από τηλεοράσεως προχθές ο Κώστας Βουτσάς μίλησε για το πώς γνωρίστηκε με τη νέα του σύντροφο. Μπορεί να έχει στύση ο δημοφιλέστατος ηθοποιός στα 83 του; Εξαρτάται και από το ταίρι του. Όσο δυνατή να ‘ναι η κράση του άνδρα χρειάζεται σ’ αυτή την ηλικία και τη «βοήθεια» του κοριτσιού. Κι αν το κορίτσι δεν είναι «εκπαιδευμένο», ο παπούς θα της δείξει πως θα τον δροσίζει στα «εργαλεία» του.

Υπάρχουν κάποιοι κραταιοί. Οι περιπτώσεις. Ο άλλος, μη λέμε ονόματα, ογδοντάρης και τον τσακώσανε με τα σώβρακα να ορμάει στην εγγονή του.

Ο Βουτσάς είναι εραστής. Έχει αδυναμία στο φουστάνι. Κάθε τόσο εμφανίζεται με νέα γυναίκα, πάντα πολύ μικρότερης ηλικίας. Κανονική σχέση, όχι αρπακτές. Και η σχέση θέλει δουλειά. Προϋποθέτει μία διαδικασία. Τα περισσότερα θα ‘ναι αδιακρισία.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν ένας άνδρας κάνει εφήμερη σχέση