ΕΚΑΝΕ ΟΝΤΙΣΙΟΝ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ

 

Τελικά, θα δεις ότι αυτή η ταινία Nymphomaniac θα είναι μάπα. Το ξέρω; Όχι, δεν το ξέρω. Συνήθως, όμως, οι ταινίες που πριν βγουν στις αίθουσες το έχουν παρακάνει σε δημοσιότητα, απογοητεύουν όσους την παρακολουθούν.

Ίσως να παίζει και το ότι ο πολύς θόρυβος ανεβάζει τον πήχυ στην αξία της ταινίας. Τέλος πάντων, το τελευταίο φιλμ του ταλαντούχου σίγουρα αλλά εραστή της κάθε προβοκάτσιας, δηλαδή της σκόπιμης, της εκβιαστικής προσπάθειας να εντυπωσιάσει Δανού Λαρς φον Τρίερ, έχει σπάσει όλα τα κονταίρ διαφήμισης μήνες τώρα πριν την προβολή της.

Η “Νυμφομανής” είναι ένα τίμιο καραμπινάτο πορνό. Τσόντα από την αρχή μέχρι το τέλος. Σχεδόν το παραδέχθηκε ο ίδιος ο σκηνοθέτης. Έφτιαξα γνήσια πορνογραφία, όχι ότι “υποχρεώθηκα” να δείξω γυμνό διότι το απαιτούσε ο ρεαλισμός της ταινίας.

Δεν είπαμε το πιο φοβερό, που πέρασε στο ντούκου. Πώς πήρε το ρόλο ένας από τους πρωταγωνιστές του έργου. Δεν έχει ξαναγίνει. Θες, κύριε σκηνοθέτα, ηθοποιό που δεν θα ντρέπεται να τον παίρνει η κάμερα και στα πιο απαγορευμένα, στα πιο απόκρυφα σημεία του σώματός; Εδώ είμαι! Εγώ είμαι ο καλύτερος. Δες πράμα που σαλεύει!

Ο Σιά Λα Μπιούφ (στη φωτό σε εκκεντρική εμφάνιση με σακούλα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο Βερολίνο) δεν πήγε στην οντισιόν να τον δουν ζωντανά πως τα λέει, πως κινείται, αν το πρόσωπό του έχει κοψιά και πλαστικότητα κινηματογραφική. Τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του το πέος του, σε διάφορες στάσεις και τις έστειλε στον Λαρς φον Τρίερ. Και ο Δανός μαιτρ ενθουσιάστηκε. Του έδωσε το ρόλο. Το πέος του Σάσα έχει υποκριτικό ταλέντο.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυθικό πέος του Ρασπούτιν