ΜΑΦΙΑ ΑΦΤΕΡΟΥΓΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ

 

Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, επιρροή δημόσιων προσώπων, δωροδοκία, βομβιστικές ενέργειες και άλλα τα οποία δεν εμπίπτουν σε πιθανή δράση εγκληματικής οργάνωσης. Όπως ας πούμε στήσιμο αγώνων. Αυτά έφερε στο φως της δημοσιότητας ο υπερκοριός της ΚΥΠ αλλά κι ο ανακριτής κύριος Κορέας.

Μιλάμε για τρίχες, αλλά το πράμα αποκτά ενδιαφέρον αφού μπλέκεται μεγάλος πρόεδρος. Οπότε άνετα μπορείτε να ετοιμασθείτε για ένα επόμενο μνημόνιο, αφού πρέπει και να βρεθούν τα ισοδύναμα για την αποκατάσταση των μισθών των ένστολων και των δικαστικών.

Οπότε οι κατηγορούμενοι ως ύποπτοι εκ του σχετικού τμήματος του πλημμελειοδικείου, πρόκειται να περάσουν την πόρτα του δεν ξέρω κι εγώ ποιανού (με τον ανακριτή έχουν τελειώσει υποθέτω) για να δώσουν καταθέσεις, ΜΕΤΑ ΤΗΝ 15Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. Μιλάμε για τόοοοσο επικίνδυνη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει κλάσιμο μεντών στους εμπλεκομένους, που δεν θα κάνουν τίποτα μέχρι την άγια ημερομηνία πλην των επαφών για την σύσταση της περαιτέρω εξακρίβωσης της πιθανής εμπλοκής τους, με την δικαιοσύνη.

Μην γελάτε. Έβγαλε κασέτες και επίσημα χαρτιά ο Αλαφούζος του Σκαϊ, παρότι συμμάχησε με τον έτσι για την προεδρία της λίγκας. Ο οποίος βέβαια έτσι έχει πιαστεί στα πράσα να συνομιλεί με τον Σαρρή για να ορίσει τον Μάνδαλο σε παιχνίδι το 2012. Κι εδώ βέβαια διαφαίνεται οτι δεν έχει και φαντασία ο μεγάλος πρόεδρος, αφού το καρτοκινητό του ανήκει σε ξένο. Εδώ επιτρέπεται το γέλιο για μια ανύπαρκτη ελληνική μαφία, που πιάνεται σαν απλό αφτέρουγο  σπουργιτάκι.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ αυτό  το έγραψε ο ΣΤΗΒΕΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και το ανάρτησε στο blog του «το φως του φεγγαριού και η σκιά του ήλιου»

Διαβάστε ακόμα:

Βόθρος οι κασέτες «της εγκληματικής οργάνωσης»