ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ

 

Γιατί ο άλλος, άνδρας και γυναίκα, ξεβρακώνονται δημοσίως, μάλιστα. Μπροστά σ' άλλους χωρίς ντροπή, χωρίς δισταγμό. Επειδή αισθάνεται καλύτερα όταν κυκλοφορεί χωρίς ρούχα, ούτε εσώρουχο. Τίποτα, όπως τον γέννησε η φύση. Όχι όπως θα τον στείλουν στον άλλον κόσμο, ντυμένο και στολισμένο, χτενισμένο και μπουντραρισμένο, μέσα στο φέρετρο.
 
Ο γυμνισμός είναι αντίληψη ζωής. Φιλοσοφία ζωής. Θα βρεθεί στο συγκεκριμένο χώρο των γυμνιστών, όχι για να πάρει μάτι, ούτε και να επιδειχθεί. Δεν είναι ανώμαλος ο γυμνιστής, δηλαδή. Ανώμαλος και με τη σφραγίδα της επιστήμης είναι ο ματάκιας, ο μπανιστηρτζής, όπως και ο επιδειξίας, αυτός που τη βρίσκει να αυνανιστεί μπροστά σ' άλλον.
 
Στην πραγματικότητα ο γυμνιστής δεν είναι ο λάτρης του γυμνού. Του αισθητικού γυμνού. Παιδί της φύσης, που κι αυτή γυμνή είναι, ο γυμνιστής δεν έχει πρόβλημα να βρίσκεται με γυμνιστές κακοφτιαγμένους, άσχημους, γυναίκες με πεσμένα βυζιά, άνδρες με κιτρινιασμένους όρχεις, με χοντρούς, με κοντούς, με ατσούμπαλους.
 
Στο χώρο των γυμνιστών υπάρχουν κανόνες. Στις “ντυμένες” κοινωνίες ό, τι θέλει ο καθένας φοράει, προκειμένου να αρέσει, να προκαλέσει. Δεν ισχύουν αυτά στην κοινότητα των γυμνιστών, που σταματάνε να συμπεριφέρονται σα γυμνιστές σε κλειστούς χώρους. Στο μπαρ, στο ρεστωράν, στην τουαλέτα, μέσα στο ξενοδοχείο θα ξηγηθεί... πετσέτα. Ένα παρεό. Ένα μπουρνούζι. Ένα σορτ. Κάτι, όχι ξεβράκωτος, όπως στο ύπαιθρο.
 
Δεν υπάρχει σεξ στους γυμνιστές. Το γυμνό κορμί, άλλωστε, μέσα σ' ένα χώρο άλλων γυμνιστών, δεν ερεθίζει σεξουαλικά. Χύμα όλα τα γυμνά σώματα χάνουν την ερωτική τους ανθοβολία ακόμα κι εκείνα που προκαλούν πόθο, όμως με ρούχα.
 
Αυτονόητο ότι στους χώρους των γυμνιστών απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Αυτόματα τίθεται εκτός όποιος επιχειρήσει να τραβήξει φωτογραφίες. Ή, αυτοϊκανοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Στα πόσα ραντεβού πρέπει να πηδηχτείτε