ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΚΑΖΙ!!!

 

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται και πάλι με μια ταινία από την Μέση Ανατολή. Συγκλονιστική. Ο Αγγλικός της τίτλος “The Attack”, στα Ελληνικά παίχτηκε σαν «Η επίθεση». Μία συναρπαστική προσαρμογή του διεθνούς ομώνυμου best seller του Yasmina Khadra, που έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. [Στα ελληνικά κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη με τίτλο «Τρομοκρατικό Χτύπημα»].

· Στο Ισραήλ η γυναίκα του είναι τρομοκράτισσα και δολοφόνος,

· Στην Παλαιστίνη είναι ηρωίδα.

Και εκείνον τον αντιμετωπίζουν σαν εχθρό και οι μεν και οι δε. Και με το ζόρι αρχίζουν οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν η μία μετά την άλλη, και η μοίρα θα του παίξει ένα απρόβλεπτο παιχνίδι που δύσκολα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει.

O Παλαιστίνιος χειρουργός Amin Jaafari, έχει μία λαμπρή καριέρα στο Ισραήλ. Ζει στο Τελ Αβίβ με την αγαπημένη του σύζυγο Siham μέχρι τη στιγμή που συγκλονισμένος μαθαίνει ότι η σύζυγός του σκοτώνεται σε βομβιστική επίθεση «καμικάζι». Δέκα εννέα ακόμη νεκροί, και η αστυνομία –που τον υποψιάζεται και τον ανακρίνει σαν να ήταν εχθρός- κατόπιν τον ενημερώνει, ότι υπεύθυνη της επίθεσης ήταν η ίδια του η γυναίκα! Ο Αmin δεν μπορεί να πιστέψει την απίστευτη κατηγορία των αστυνομικών και ξεκινά ένα δαιδαλώδες κυνήγι αναζήτησης της αλήθειας. Αισθάνεται προδομένος που η γυναίκα του δεν του είχε πει τίποτα, αισθάνεται πια ξένος στο Ισραήλ, και πάει στην Παλαιστίνη να μάθει την αλήθεια, όπου…..

Η συνέχεια με φωτογραφίες και βίντεο στο www.nikosonline.gr