ΣΑΝ ΗΡΩΙΔΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ...

 

Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον απρόσμενο θάνατο μιας από τις μεγαλύτερες Ευρωπαίες σταρ του σινεμά. Της Αυστριακής ηθοποιού Ρόμι Σνάιντερ, μιας γυναίκας εντυπωσιακής, με εξαιρετική καριέρα και τραγική ιστορία ζωής.

Η πορεία της Romy Schneider στο σινεμά επισκιαζόταν από την τραγικότητα της προσωπικής της ζωής και ειδικότερα των τελευταίων χρόνων, με την αυτοκτονία του πρώτου συζύγου της Χάρι Μάγιεν το 1979, την αφαίρεση ενός νεφρού της το Μάιο 1981, και το πιο τραγικό, δύο μήνες αργότερα, το θανατηφόρο ατύχημα του 14χρονου γιού της Ντάβιντ, που πλήγωσε ανεπανόρθωτα την καρδιά της. Το παιδί έπαιζε στον κήπο του σπιτιού τους, όταν γλίστρησε και καρφώθηκε πάνω στα κάγκελα βρίσκοντας έτσι ακαριαίο θάνατο.

Η ίδια δε βρισκόταν στο σπίτι και ενημερώθηκε για το συμβάν από το τηλέφωνο. Το σοκ, που υπέστη από τον θάνατό του, την οδήγησε σε νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική στο Παρίσι. Ένα χρόνο αργότερα, στις 30 Μαΐου 1982, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τον Λοράν Πετέν, από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών χαπιών, σε συνδυασμό με αλκοόλ. Ήταν μόλις 43 χρονών.

Δείτε την σε φωτογραφίες με την Μελίνα, και διαβάστε την συνέχεια στο www.nikosonline.gr