ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ARMANI;

 

Σιχαίνεται τον Μπερλουσκόνι, δεν του αρέσουν οι θηλυπρεπείς άντρες ούτε οι «φτιαγμένες» γυναίκες. Εδώ και 40 χρόνια το όνομα του βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μόδας και της διακόσμησης. Ο Giorgio Armani στα 81 του είναι μια ασταμάτητη μηχανή χρήματος και καλού γούστου. Τι ξέρουμε όμως γι’ αυτόν;

Ο Giorgio Armani γεννήθηκε σα σήμερα στις 11 Ιουλίου του 1934, είναι κορυφαίος σχεδιαστή μόδας, και ιδιαίτερα γνωστός για την ανδρική του γραμμή. Δημιούργησε την εταιρία του το 1975, και το 2001 θεωρήθηκε σαν ο πιο επιτυχημένος σχεδιαστής που έχει βγάλει η Ιταλία, με ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 1,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και μια προσωπική περιουσία ύψους 8,5 δις δολάρια.

Ο Armani γεννήθηκε στη βόρειο Ιταλία, στην πόλη Πιατσέντσα, από πατέρα Αρμενικής-Ιταλικής καταγωγής και μεγάλωσε με το μεγαλύτερο αδελφό του Sergio και την νεώτερη αδελφή του Rosanna. Ενώ στο γυμνάσιο, φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα στην ιατρική, τελικά αποφάσισε να ψάξει για μια διαφορετική πορεία. Ξεκίνησε σαν πωλητής στο La Rinascente , ένα πολυκατάστημα στο Μιλάνο, στο τμήμα με τα ανδρικά είδη, με σκοπό να αποκτήσει εμπειρία στην βιομηχανία της μόδας.

Η συνέχεια και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο www.nikosonline.gr