ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΤΟΥΙΤ!

 

Τι καπέλο είναι αυτό; Να εκφράζεις τις ευχές, τα χρόνια πολλά, τα συλλυπητήρια από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πέθανε ο Πρινς, όπως κι άλλοι σπουδαίοι στον τομέα τους στο πρόσφατο παρελθόν και γκρεμίστηκε το τουίτερ από τον κάθε πίτουρα που εξέφρασε άποψη.

«Είμαι πολύ λυπημένος στο άκουσμα του θανάτου του Prince. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Prince», ένα από τα τιτιβίσματα διασήμου, δεν με ενδιαφέρει το όνομά του.

Γιατί κύριε Διασημόπουλε δεν παίρνεις τηλέφωνο ή δεν στέλνεις κάποια προσωπική επιστολή να συλλυπηθείς τους δικούς του ανθρώπους. Μπορείς να περιμένεις τη στιγμή για να αποδώσεις την τιμή και να εκφράσεις τον πόνο σου στην κηδεία του.

Οχι, όμως! Το μέσο είναι εργαλείο σου και το χρησιμοποιείς για πάρτη σου. Οχι για να προσθέσεις στο μεγαλείο του Prince, αλλά στον προσωπικό σου λογαριασμό ένα ακόμα σχόλιο. Είναι αισχρό και ασεβές, σε τελική ανάλυση, ο θάνατος και ο πόνος να μετριέται στα λάικ και τα ριτουίτς.

Διαβάστε ακόμα:

Θεός, όχι πουτάνας γιος