Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ GAY, ΤΟ... ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ!

 

Ο Άρης Βελουχιώτης ήταν σαδιστής. Φέρεται να το λέει αυτό ένας Άγγλος αξιωματικός, ψάξε βρες τι σόι ανέκδοτο είναι, που τον είχαν στείλει σύνδεσμο στον αρχηγό του ΕΛΑΣ, αρχές του 1943. Αυτός ο ωτ κουρύρ χάλιας έκανε μία κρίση, τι άλλο, που χαρακτήρισε «σαδιστή» τον Άρη επειδή, λέει, βασάνιζε όσους θεωρούσε πως συνεργαζόντουσαν με τον Γερμανό κατακτητή.

Δεν ήταν μόνον σαδιστής ο Άρης Βελουχιώτης, ένας έξυπνος, ένας γενναίος άνθρωπος, κατά τον Άγγλο αξιωματικό, αλλά και ομοφυλόφιλος. Εδώ κτυπήσαμε πάτο, δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω.

Πάντα άνδρες σαν τον Βελουχιώτη θα είναι στόχος. Πάντα. Στους αιώνες. Επειδή ο Άρης ήταν πεντακάθαρος. Και παλλήκαρος.

Με αλατοπίπερο και μπόλικη λαδορίγανη ο εν λόγω ψιλοφλώρος Άγγλος αξιωματικός, σιγά που θα αναφέρω και το όνομά του, κάνει και μια φουλ πανσιόν γαμάτη αποκάλυψη. Ότι ο Άρης ήταν gay. Ότι πάντα είχε δίπλα του κάποιον νεαρό, που είχε καθήκοντα υπασπιστή του.

Έχει τη σημασία ποιος έδωσε την πληροφορία στον Άγγλο ότι ο Βελουχιώτης τον έπαιρνε. Ποιος πούστης κάρφωσε τον αρχικαπετάνιο; Ο ίδιος ο Βελουχιώτης! Εξομολογήθηκε στον στρατιωτικό σύνδεσμο, από τον οποίον έκρυβε μυστικά του ΕΛΑΣ, το προσωπικό του χούι. Πριν 70 τόσα χρόνια, έ, τότε που ήταν… σύνηθες να ομολογεί ένας άνδρας ότι είναι ομοφυλόφιλος και να κυκλοφορεί με τον εραστή του, όπως ο Άρης.

Κι όμως. Κάποιοι παίρνουν στα σοβαρά αυτές τις...αποκαλύψεις και για να πουλήσουν αντικομουνισμό τις βάζουν σε βιβλία.

Διαβάστε ακόμα:

Σκοτωμός μπάτσων και αγαπητικών για το κορίτσι