ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥ!

 

Υπήρχαν συγκεκριμένες πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία και γι’ αυτό έκαναν ντου στα αποδυτήρια οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Αυτό δεν το γράφουν ούτε ο φιλοολυμπιακός τύπος, ούτε ο αντιολυμπιακός. Το γιατί υποχρεώθηκαν, στο παιχνίδι κυπέλλου Ολυμπιακού- ΑΕΚ, οι οπλισμένοι με κατσαρόλες, από το κεφάλι μέχρι τις πατούσες αστυνομικοί να επιτεθούν σε ποδοσφαιριστές και, τελικά να συλλάβουν τον ύποπτο και καταζητούμενο.

Τέρμα η πλάκα, να μιλήσουμε σοβαρά. Βιώνουμε ιστορικές ημέρες. Ο ανώνυμος οπαδός του Ολυμπιακού, του οποίου το DNA δηλητηρίασαν ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης, επανέρχεται στα ίσα του. Μια ζωή ο γάβρος μεγάλωσε στην διαμαρτυρία. Ότι το κράτος, το κατεστημένο, η διαιτησία κυνηγάει τον Ολυμπιακό. Τον αδικάει. Δεν τον αφήνει να πάρει πρωτάθλημα.

Τέτοια κωλοτούμπα δεν έχει ματαγίνει. Λέω για τον Ολυμπιακό επί Σωκράτη Κόκκαλη. Μετά από εννέα συνεχή χρόνια η ομάδα ξαναπήρε πρωτάθλημα και δεν το έχανε με τίποτα! Κάθε χρόνο πρωταθλήτρια. Τουμπάρισαν οι πόλοι της γης, ήρθαν τα επάνω, κάτω. Σε 13 χρόνια ο Κόκκαλης σήκωσε 12 φορές την κούπα του πρωταθλήματος.

Δεν ξανάγινε τέτοιο παλμαρέ. Η μετάλλαξη του γάβρου. Να κατηγορείται απ’ όλες τις ομάδες για την Παράγκα. Ότι ο Κόκκαλης έστησε χούντα στο ποδόσφαιρο. Και καπάκι, σκάει μύτη ο Ευάγγελος Μαρινάκης ο οποίος σε έξι χρόνια παίρνει έξι πρωταθλήματα! Είναι άχαστος. Και έχει στο τσεπάκι το φετινό, το έβδομο σερί.

Πώς να αντέξει η ψυχοσύνθεση του γάβρου να είναι ο μόνιμος πρωταθλητής; Αυτό είναι κατάρα! Αλλοιώς είναι μαθημένος. Έτσι ακριβώς όπως τον τελευταίο καιρό εκφράζεται η διοίκηση. Ότι η ομάδα είναι στο σημάδι από την εγκληματική οργάνωση της εξυγίανσης. Ότι η συμμορία των αντιπάλων έχει πάρει την εξουσία στο ποδόσφαιρο και το θύμα είναι ο Ολυμπιακός.

Η καλύτερη του γάβρου! Να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ… ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ