ΝΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ N0T JUST FALAGEL!

 

Στην Μέση Ανατολή το Falafel είναι ένα κλασσικό και πάρα πολύ υγιεινό φαγητό. Είναι κάτι σαν το δικό μας το σουβλάκι –ας πούμε. Είναι ένα καταπληκτικό έδεσμα σε μορφή κεφτέδων από ρεβίθι, οι οποίοι σερβίρονται είτε σκέτοι, είτε σε πίτα.

Πολλοί φίλοι μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το Not Just Falafel, και πήγαμε να το βρούμε. Το βρήκαμε. Και ευτυχώς είχε κι ένα τραπέζι κενό που μόλις είχε φύγει μια παρέα. Ήταν υπέροχα. Στο κέντρο της Αθήνας, με τον κόσμο να πηγαινοέρχεται και εμείς καθισμένοι έξω από ένα υπέροχο νεοκλασικό του Τσίλερ, περιμένοντας να έρθουν οι παραγγελίες μας. Όντως ότι παραγγέλνεις το φτιάχνουν εκείνη την στιγμή μπροστά σου. Βλέπεις και τα υλικά και την παρασκευή τους. Open Kitchen.
Οι τιμές θεϊκές. Θα σας πούμε μόνο ότι το καλαμάκι κοτόπουλο (μαριναρισμένο στο γιαούρτι), σε αραβική πίτα και με σαλάτα, κάνει 3,50 ευρώ, και εσείς βγάζετε τα συμπεράσματα σας…
Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, ο Νότης Μπουζιάνης και ο Βασίλης Βαβυλουσάκης είναι ευγενέστατοι. Ξεκινούν από τις 11 το πρωί και τελειώνουν τα μεσάνυχτα. Και αν έχει περισσέψει κάτι στην κουζίνα, μοιράζεται δωρεάν στους άστεγους. Την επόμενη μέρα καινούργια, φρέσκα προϊόντα βρίσκονται στον πάγκο προς μαγείρεμα.
Σόνια Αντ.

Σας δίνουμε όλα τα στοιχεία, να το έχετε στα υπ’ όψιν σας:
Not Just Falafel / Ρόμβης και Περικλέους 50 στην Αθήνα (λίγο πιο πάνω από την Πλατεία Αγίας Ειρήνης). Τηλέφωνο (γιατί κάνουν και delivery) 210.321 1393
Multi-Cuisine/ Μεσημεριανό και δείπνο/ Φαγητό σε πακέτο/ Διανομή/ Τραπεζάκια έξω

Η σελίδα του Not Just Falafel στο Facebook
https://www.facebook.com/NotJustFalafel/