Οι συνεντευξεις του Γιαννουσακη στον Μακη Τριανταφυλλοπουλο

 

Επανερχόμαστε με τη δημοσίευση των δύο τηλεφωνικών συνομιλιών που είχε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη, ενός εκ των βασικών πρωταγωνιστών της υπόθεσης Noor 1 και των τριών τόνων ηρωίνης που μεταφέρθηκαν με το ναρκόπλοιο στην Ελευσίνα.

Η επαναδημοσίευση των συνομιλιών γίνεται για έναν και μόνο σκοπό. Για να μην υπάρξει ούτε ένας εκ των όψιμων συνηγόρων υπεράσπισης που να μπορέσει να πει «δεν ήξερα, δεν είδα, δεν κατάλαβα». Παράλληλα, δίνεται άλλη μια ευκαιρία στους αναγνώστες του zougla.gr να θυμηθούν το πώς ο ισοβίτης Γιαννουσάκης ενέπλεξε τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη στη βρώμικη αυτή υπόθεση.
Άμεση εμπλοκή του Μαρινάκη στην υπόθεση NOOR 1

Του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Πίσω από τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα (σ.σ. 30 Μαΐου 2017) η «Ζούγκλα» υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό.

Οι αναγνώστες παρακολουθούν έκπληκτοι να δημοσιοποιούνται άγνωστες λεπτομέρειες μίας υπόθεσης πολύ γνωστής στο ευρύ κοινό, με την εμπλοκή του ονόματος ενός από τους επιφανέστερους εφοπλιστές, του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Βεβαίως, σε όλο αυτό το διάστημα η εμπλοκή του εφοπλιστή στην υπόθεση του περιβόητου ναρκόπλοιου NOOR 1 ψιθυριζόταν έντεχνα από κύκλους περισσότερο αθλητικούς, δίνοντας την εντύπωση ότι επρόκειτο περί οπαδικής κόντρας.
Οι φήμες εντάθηκαν όταν το όνομα του εφοπλιστή ενεπλάκη στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου και του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ το ίδιο πίστευα, ότι δηλαδή μπορεί ο εφοπλιστής Μαρινάκης να έπαιξε πάνω στην κόκκινη γραμμή, διακινδυνεύοντας τη φήμη του από ανοησία κάποιων στενών συνεργατών ή... φίλων του. Συμβαίνει πολλές φορές οι επιχειρηματίες να διακινδυνεύουν πράγματα, δεν μπορούσα όμως να φανταστώ ότι η εξέλιξη των γεγονότων θα έφθανε μέχρι την άμεση εμπλοκή του ονόματός του σε υποθέσεις του υποκόσμου, όπως αυτή του ναρκόπλοιου NOOR 1.

Όσα προηγήθηκαν και όσα ακολουθούν δεν αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας ενός δημοσιογράφου αλλά μαρτυρίες ενός εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης της μεταφοράς των 2,1 τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στον Πειραιά, οι οποίοι, σύμφωνα με τα καταγγελθέντα, ήταν τρεις τελικά και τα 900 επιπλέον κιλά είχαν συγκεκριμένο αποδέκτη.

Μετά την πληροφορία ότι παιζόταν ένα παιχνίδι κλοπής πετρελαίου από τη συμμορία των ανθρώπων του Βαγγέλη Μαρινάκη και μίας συμμορίας Ελλήνων brokers στο Ντουμπάι, φθάσαμε στην επιβεβαίωση μίας εν εξελίξει εισαγγελικής έρευνας στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο Zougla.gr