ΜΕΓΑΛΟΣ Η ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΛΛΑΧ, ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΤΙΑ!

 

“Αλλάχ, ακμπάρ!” αναφωνεί με πίστη θρησκευτική ο τρομοκράτης, ο ορκισμένος καμικάζε, ζωσμένος με εκρηκτικά πριν κτυπήσει στο ψαχνό και όσους πάρει μαζί του. Αυτός, ο τζιχαντιστής θα τραβήξει σίγουρα προς τα αριστερά στους ουρανούς, στον παράδεισο, τα θύματα προς τα δεξιά, κατ’ ευθείαν για την κόλαση.

Στο όνομα του Θεού, του μεγαλοδύναμου Αλλάχ γίνονται τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα από τους μουσουλμάνους που θυσιάζονται προκειμένου να πάρουν εκδίκηση από τους λευκούς Ευρωπαίους. Γι’ αυτό, χασισωμένοι, με ουσίες και χωρίς το φόβο να τους τσεκάρει το αντιντόπιγκ κοντρόλ, πριν πεθάνουν, πριν τους πυροβολήσουν, φωνάζουν τρισευτυχισμένοι “Allah Akbar”.

Ο δεξιός δήμαρχος της Βενετίας το είπε δημόσια: “Εδώ και μήνες έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Όποιος σκούρος, μαυριδερός αρχίσει να κραυγάζει “Αλάχ, ακμπάρ” επιτόπου θα του ανοίξουν κουμπότρυπες στο κορμί οι σφαίρες των καραμπινιέρων. Αυτή την εντολή έχουν''.

Μένει να δούμε. Αν ο Αλλάχ είναι μεγάλος ή μικρός. Αν ο Θεός είναι με τον τρομοκράτη - δολοφόνο ή με τα υποψήφια αθώα θύματα του. Αν, δηλαδή, ο μεγαλοδύναμος θα προλάβει να τιμωρήσει τον καμικάζε κι όχι τα θύματά του.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΦΑΓΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ