ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ

 

Πεινάς. Το στομάχι ζητάει να του σπρώξεις τροφή. Κατουριέσαι. Η φύση σου πάλι σε στέλνει στην τουαλέτα. Αν την αγνοήσεις, λέω για τη φύση, θα έχεις κόστος, κύριε μαλάκα. Δεν θα φας περισσότερο απ' όσο σου ζητάει. Δεν θα κατουρήσεις όταν πλέον το σωληνάκι άδειασε, τέλος, δεν έχει άλλο, τζάμπα περιμένεις να στάξει κι άλλο.

Λέμε για δύο από τις φυσικές λειτουργίες. Την τροφή και την ούρηση. Το ίδιο στον ύπνο, στο σεξ, θες μέτρο.

Βαράει η καρδιά σου, τικ, τακ, τικ, τακ, τικ..., 72 φορές το λεπτό. Τι σημαίνει αυτό, κύριε μαλάκα; Πως θα κτίσεις ζωή, πως δεν θα πέσεις στο λούκι μίας καθημερινότητας όπου θα βιάζεται η φύση σου. Να προσαρμόσεις τον εαυτό σου σε ρυθμούς πιο ταχείς και πιο έντονους.

Αυτές τις στροφές σου έδωσε για να κυκλοφορείς. Άνθρωπος είσαι, σ' έφτιαξε από χώμα, δεν είσαι αυτοκίνητο, να τρέχεις με όποια ταχύτητα γουστάρεις. Όχι, κύριε.

Βιάζεσαι, όμως. Γι'αυτό γίνεσαι βίαιος. Γι'αυτό είσαι σε μόνιμο εκτροχιασμό. Είσαι μηχάνημα για να περπατάς σε 10 λεπτά το χιλιόμετρο κι εσύ τρέχεις σαν τρελός το μαραθώνιο σε δύο ώρες.

Ετοιμάζουν τώρα το υπέρ-σούπερ τραίνο. Μέχρι να ανταγωνίζεται το αεροπλάνο. Το άλλο που έφτιαξαν πριν τέσσερα χρόνια οι Ιάπωνες είναι ξεπερασμένο. Μόνο με 600 χιλιόμετρα τρέχει το “ιπτάμενο” τραίνο, λέει, χωρίς φτερά, με ηλεκτρομαγνητική ανύψωση. Θέλουμε μεγαλύτερη ταχύτητα. Να τρέξει όσο γίνεται πιο γρήγορα ο κόσμος να βγάλει το μεροκάματο.

Βιασμός. Αυτό που λέμε. Βαρβαρισμός. Κόντρα δίχως όρια στη φύση. Είσαι ο τεράστιος αρχιμαλάκας αν θαρρείς πως δεν θα την πληρώσεις. Θα κρατήσει μόλις μια στιγμή. Μια κι έξω.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ...