JE SUIS ΜΩΑΜΕΘ, ΛΕΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΗΣ ΦΑΝΑΤΙΛΑΣ

 

Εγώ λέω και το άλλο, για το φονικό 12 ανθρώπων στην θρησκευτική, όχι απλά τρομοκρατική επίθεση του ισλαμικού κράτους στο περιοδικό Charlie Hebdo, στις 7 Ιανουαρίου, σα σήμερα το 2015. Έγινε σε μια ημέρα παγκόσμια γνωστό αυτό το σατυρικό έντυπο που δεν το γουστάρανε και πολύ οι Γάλλοι, άλλωστε ήταν περιορισμένης, μικρής κυκλοφορίας. Δεν άρεσε το Charlie Hebdo και για τον τρόπου που προσέγγιζε γελοιογραφικά την επικαιρότητα, αλλά και γιατί γελοιοποιούσε, κατά τους πωρωμένους μουσουλμάνους, τον Μωάμεθ. Κι όμως, με τις δολοφονίες των συνεργατών του το περιοδικό έγινε θρύλος. Σύμβολο.

Στην πραγματικότητα το περιοδικό δεν τα είχε με τον Μωάμεθ. Απλά καυτηρίαζε τον θρησκευτικό φανατισμό των ισλαμιστών. Άντε, όμως, να το κατανοήσουν οι άλλοι. Γι' αυτό και αμέσως μετά(!!!) τις δολοφονίες δημοσιογράφων του Charlie Hebdo δεν σταματάγανε οι διαδηλώσεις σε μουσουλμανικές χώρες κατά του γαλλικού περιοδικού. Φοβερό! Πενθούσε η Ευρώπη για τους νεκρούς και οι φανατίλες του ισλάμ ξεσήκωναν τον κόσμο τους ενάντια στους λευκούς.

Είπε ο τότε Γάλλος πρόεδρος Ωλάντ ότι “Δεν προσβάλλουμε κανέναν όταν υπερασπιζόμαστε τις ιδέες μας''. Οι άλλοι, οι μουσουλμάνοι προσβάλλονται όταν κάποιοι πιάνουν στο πενάκι τους, στο μολυβάκι τους τον προφήτη. Και θίγονται και σκοτώνουν. Το ερώτημα είναι πως καθαρίζουν οι Ευρωπαίοι, ας πούμε συγκεκριμένα οι Γάλλοι με τα 6 εκ. μωαμεθανούς συμπολίτες τους. Είναι σε λούκι.
Je suis Μωάμεθ, σου λέει ο άλλος.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ Ο ΓΟΗΣ