Σημερα δεν θα εκανε καριερα…

 

Ήταν πολύ τυχερός που εμφανίστηκε στην δεκαετία του ΄60, γιατί αν ήθελε να γίνει τραγουδιστής στις μέρες μας, το κόβω χλωμό. Ο Γιάννης Καλατζής έγινε πρώτο όνομα, με πάρα πολλές επιτυχίες, λόγω της φωνής του και τίποτα άλλο.

Ήταν ένα παιδί σαν ασθενικό, έμοιαζε λες και ήταν άρρωστος. Δεν ήταν αυτό που λέμε ωραίος- γυμνασμένος κλπ. κλπ., όμως ήταν δημοφιλέστατος. Γιατί είχε μια υπέροχη- ιδιαίτερη φωνή που δεν τον μπέρδευες με κανέναν άλλο- και μια ζωή ήσυχη, χωρίς φανφάρες και σκάνδαλα.

Σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις της showbiz, παιδιά (αγόρια και κορίτσια) σαν τον Γιάννη Καλατζή, τρώνε απόρριψη, μη σου πω και χλευασμό από τα κουτσομπολίστικα site και τις ξανθιές της τηλεόρασης.

Ο Γιάννης Καλατζής (29 Απριλίου 1943) που πέθανε σα προχθές 13 Ιουλίου, το 2017, ήταν τραγουδιστής, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του '60 μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του '70. Γεννήθηκε στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, από γονείς Μικρασιάτες πρόσφυγες. Η καριέρα του ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1960 ως μέλος του μουσικού σχήματος Τρίο Μορένο, τότε που τέτοιου είδους σχήματα ήταν πολύ της μόδας. Το 1966 το τρίο διαλύθηκε και ο Καλατζής ξεκίνησε σόλο καριέρα. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, γνώρισε τον διάσημο συνθέτη…

H συνέχεια εδώ nikosonline.gr