ΕΙΔΕ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο... ΣΕΙΣΜΟΣ

 

Είμαστε όλοι μαλάκες. Έλληνες και Ευρωπαίοι. Καπετάν μαλάκες είμαστε που λέμε ότι η Ελλάδα καταστράφηκε οικονομικά, μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που την κουμαντάρουν οι δανειστές της, επειδή την κυβέρνησαν απατεώνες, κλέφτες, μιζαδόροι. Επειδή οι υπεύθυνοι πολιτικοί διαχειρίστηκαν τη χώρα όπως έρθουν κι όπως κάτσουν τα τραπουλόχαρτα και ξέσκισαν με σκάνδαλα και αρπακτές.

Το κακό της Ελλάδας προήλθε λόγω της αποστασία μας απ' το νόμο του Θεού. Επειδή δεν στηριχθήκαμε στον Χριστό. Αυτό είπε ένας παπάς με γαλόνια στη Λοκρίδα που προέτρεψε τους πιστούς να μετανοήσουν και να ενώσουν τις προσευχές τους. Το θυμήθηκα με την ευκαιρία της γιορτής της μεγαλόχαρης.

Φοβερά πράγματα. Σα να βρισκόμαστε χίλια χρόνια πίσω. Είχε κτυπήσει ο σεισμός την περιοχή και σε μοναστήρι της Τιθορέας έγινε δέηση με κατάνυξη και ιερή λιτανεία της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας, προκειμένου να μην απειλήσει πάλι ο Εγκέλαδος. Καραμπινάτος ειδωλολατρισμός. Από τον χριστιανισμό, τη θρησκεία που υποτίθεται ήταν και βέβαια είναι ενάντια στον ειδωλολατρισμό.

Συμφωνώ, όμως. Καλά τα είπε ο παπάς. Για όλα φταίνε στην Ελλάδα η απιστία και η απομάκρυνσή μας απ' τα θεία. Τι να σου κάνουν οι πρωθυπουργοί.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΣ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ