ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Η είδηση δεν λέει τίποτα. Η είδηση ότι ο αρμόδιος υπουργός του Τσίπρα στο νταραβέρι με την Παναγία Πάνος Καμμένος την ευχαρίστησε για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών. Αυτό που λέει είναι το ''πίσω'' από την είδηση. Το πως μεσολάβησε η Θεοτόκος και της έκανε το ρουσφέτι ο σουλτάνος.

Από την πρώτη μέρα της σύλληψης και της ομηρίας των δυο στρατιωτικών ο Καμμένος πλάκωσε τις προσευχές στον Χριστό. ''Δεν μπερδεύομαι εγώ… '' ξεκαθάρισε επιτόπου ο Υιός. Ίσως είχε τους λόγους του, ίσως κάτι τέτοια εύκολα θέματα τα λύνει η μάνα του.

Ο Καμμένος πήρε πρέφα τη δουλειά και αμέσως την έκανε γυριστή. Άρχισε τα παρακάλια στην Παναγία, η οποία πράγματι ανέλαβε δράση. Και πλησίασε με το καλό τον Ερτογάν: ''Πασά μου, πολυχρονεμένε, δώσε τόπο στην οργή, κι εσύ έχεις παιδιά… , οι γονείς των δυο που φυλάκωσες έχουν χάσει τον ύπνο τους… Στο φινάλε, τώρα που σ’ έχει στο σημάδι αυτό το βερνικωμένο πράμα, ο Τραμπ, δείξε μεγαλοθυμία… ''.

- Δεν ξέρω ελληνικά, κυρά μου, τι θα πει μεγαλοθυμία, αλλά θα σου κάνω το χατήρι… '' είπε ο Τούρκος άνθρωπος στην Παναγία.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΝΟ 2 ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ