ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΑΖΟΥΝ… ΧΕΡΙ

 

Προκλητικό. Μία κυβέρνηση να προχωράει σε σοβαρές αλλαγές τις οποίες δεν τις είχε προαναγγείλει ποτέ. Και ύποπτο. Η κυβέρνηση να γράφει στα παπάρια της τις δικές της προεκλογικές δεσμεύσεις, και εκτός προγραμματικών δηλώσεων της να αλλάζει την… Ιστορία της Ελλάδος. Να την κωλομπαρεύσει με την Ιστορία άλλων χωρών. Και ουδείς μαλάκας ασχολείται στα κόμματα και τα ΜΜΕ διότι αυτά χάνουν το χρόνο τους με την… αντιδικία Μικρούτσικου και Τσιντικίδου.

Για τέτοιο μπουρδέλο μιλάμε η Ελλάδα.

Επί του θέματος. Από το υπουργείο παιδείας έγινε γνωστό με… υπερηφάνεια ότι θα πέσει χειρουργείο στο μάθημα της Ιστορίας με τα σχολικά βιβλία του 2019. Από το δημοτικό μέχρι το λύκειο. Θα συνδυαστεί, λέει, η ελληνική μυθολογία με τις μυθολογίες των άλλων Ευρωπαίων. Και η μυθολογία και η Ιστορία.

Δίνω την… αποκλειστική πληροφορία ότι την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου (φώτο) δεν υπήρχε καμία Ευρώπη. Κανένας λαός Ευρώπης. Κανένα κράτος Ευρώπης. Να προσθέσω ακόμα ότι πριν τον Μέγα Αλέξανδρο υπήρχε Ελλάδα. Η παγκόσμια Ελλάδα. Η οικουμενική Ελλάδα.

Για ποια, λοιπόν, μυθολογία και ποια Ιστορία μιλάει το υπουργείο του Τσίπρα; Και για να μην τον αδικήσω τον πρωθυπουργό. Εξαιρώ τα Σκόπια, τα οποία πράγματι στους αιώνες της κλασικής ελληνικής αρχαιότητας μόνον αυτά αποτελούσαν στην Ευρώπη περίλαμπρη ιστορική οντότητα.

Διαβάστε ακόμα:

ALL YOU NEED IS LOVE