ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ, ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

 

Το ακούσαμε κι αυτό. Ότι ο μέγιστος Τζων Λένον είχε επιθυμίες να κάνει σεξ με άνδρες. Καθόλου περίεργο. Δεν εννοώ τα όποια ομοφυλοφιλικά απωθημένα του πρώτου των αθάνατων Μπητλς. Το καθόλου περίεργο είναι να χρεώνουν και το πιο άθλιο ψέμα στον φιρμάτο πεθαμένο. Παλιά ιστορία, πολυπαιγμένη. Για τον Έλβις Πρίσλεϋ, την Μαίρυλιν Μονρώ, τον Τζαίημς Ντην, την Τζάκυ Κένεντυ, Μάικλ Τζάκσον κ.α. πουλάει ό,τι ντύνεται και στολίζεται στη μνήμη τους.

Το άξιο αναφοράς της συγκεκριμένης ''αποκάλυψης'', ότι ψαχνόταν και στο αλλοιώς ο Λένον, είναι πως έγινε από την... κυρία Γιόκο Όνο, την Γιαπωνέζα σύζυγο του. Τι της λες!
Εγώ δέχομαι ότι η κυρία δεν το έβγαλε από το κεφάλι της. Αυτό που, κατά την καλλιτέχνιδα, ο Ιωάννης της εξομολογούνταν. Να κάνει σεξ με άνδρες, όμως έπνιγε τις επιθυμίες του. Άλλο συζητάμε. Γιατί μετά από τοοοοόσα χρόνια η γηραιά κυρία το δημοσιοποίησε.

Να σου πω. Στα παπάρια μου! Δεν μ' ενδιαφέρει ο γήινος Τζων Λένον. Αν έπινε καφέ το πρωί και τι ώρα ξυπνούσε. Αν του άρεσαν οι γάτες, οι φακές και οι τιράντες στο παντελόνι. Περιορίζομαι στη μουσική του. Ο μουσικός του λόγος μου λέει και μου φτάνει. Καμιά κυρία και κανένας κύριος, όποια σχέση είχε με τον αθάνατο, θα μου κατεβάσει τον πνευματικό, τον αιώνιο Τζων Λένον. Δεν ξέρω και δεν με ακουμπά με ποιο κίνητρο λένε σήμερα, θα πουν αύριο ότι ο Τζων Λένον ήταν ανέραστος, ότι ήθελε την Γιόκο να την παίρνει από πίσω, ότι γούσταρε τρίτο πρόσωπο όταν πήγαιναν οι δυο τους στο κρεβάτι.

Άντε να χαθείς, κυρά μου. Πενήντα χρόνια είναι αυτά. Περισσότερα από 50 χρόνια σε τρώμε στη μάπα, επειδή ο ουράνιος Τζων σε έβαλε δίπλα του.

(Σα σήμερα 8 Δεκεμβρίου, το 1980, δολοφονήθηκε ο Τζων Λένον.)

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ