Η Κατερινα Γιατζογλου εγινε 60

 
Και όχι μόνο το λέει, αλλά το έκανε και βιβλίο. Μια γυναίκα που χρόνια τώρα απασχολεί τα ΜΜΕ με τις δουλειές και την προσωπική της ζωή, έχει βρει καταφύγιο στο γράψιμο – και μοιάζει να είναι στην καλύτερη φάση της. Το βιβλίο της "60 Gold - Για πάντα νέα", είναι γυναικεία υπόθεση…
 
Την γνώρισα λίγο πριν τον δεύτερο γάμο της – ο οποίος έληξε επεισοδιακά και με άσχημο τρόπο. Δεν της αρέσει να μιλάει γι΄ αυτό – μόνο και μόνο γιατί δεν θέλει να ασχολείται με παλιά «τραύματα». Όπως άλλωστε λέει και η ίδια… “Είμαι παιδί του αύριο”.
 
“Δεν μας γερνάει ο χρόνος, αλλά οι συμβιβασμοί.”

Την συνάντησα σε κάποια εκδήλωση και μου μίλησε με θέρμη για το καινούργιο της βιβλίο. Είναι το 6ο δικό της βιβλίο που εκδόθηκε και είναι ενθουσιασμένη. Μου μιλούσε με τόσο πάθος που αισθάνθηκα πως έχει αφοσιωθεί πια στα βιβλία. Ασχολείται μόνο μ΄ αυτό.

“Όχι δεν είναι έτσι Νίκο μου. Μακάρι να ήταν... αλλά δεν ζω στην Νέα Υόρκη ούτε στην Νορβηγία... Το να γράφεις βιβλία σε μια χώρα που διαβάζουν ελάχιστοι άνθρωποι... το λες και βίτσιο!!! Οπότε καταλαβαίνεις, ότι δουλεύω πολύ.... για να έχω την πολυτέλεια να απομονώνομαι για κάποιους μήνες… και να γράφω.”

  • Αν ζούσες στις Η.Π.Α θα ήταν διαφορετικά;

- Πλάκα μου κάνεις; Μιλάμε για μια χώρα 250.000.000 ανθρώπων, που σχεδόν όλοι ψωνίζουν στα βιβλιοπωλεία με καρότσια σαν αυτά του σούπερ μάρκετ!! Εκεί οι άνθρωποι διαβάζουν παντού και συνέχεια…

  • Υπάρχουν πολλές γυναίκες που γοητεύονται από τα βιβλία σου. Γιατί νομίζεις ότι συμβαίνει αυτό;

- Γιατί τις εμψυχώνω βασικά. Γιατί θέλω να τις ταρακουνάω με αλήθειες, για να γίνονται πιο δυνατές, και κυρίαρχοι του εαυτού τους! Ξυπνάω την καλύτερη τους εκδοχή.

  • Τι είναι αυτό που νομίζεις πως κάνει τα βιβλία σου ξεχωριστά;

-Είναι άμεσα, γρήγορα, και στοχευμένα. Σαν να βλέπεις μια...

Η συνέχεια εδώ...nikosonline.gr