“Δεν αντεχω την μιζερια…»

 

Τον Δημήτρη Τσούτση, τον έχω δει σε πολλές παραστάσεις ή σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά τον γνώρισα καλύτερα όταν έτυχε κάποια καλοκαίρια να κάνουμε παρέα, μια και παραθερίζαμε στην ίδια περιοχή. Έχω να πω λοιπόν πως αυτός ο άνθρωπος είναι… περιβόλι.

Έχει συγκλονιστικό χιούμορ- άλλοτε διασκεδαστικό και άλλοτε δηλητηριώδες. Είναι σωστός και μετρημένος, τυπικός και μποέμ, εξωστρεφής αλλά και έντονα εσωστρεφής. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που η φύση τους προίκισε με εξωτερική ομορφιά αλλά και με ταλέντο.

Δημήτρη μου  καλημέρα

  1. Ήταν σκληρό να μην ξαναπαίξεις στο θέατρο; Σου στοίχισε το ότι βγήκες σε σύνταξη ή σε ανακούφισε; Βγήκα στην σύνταξη κανονικά στα 65 μου και μετά έκανα τα σίριαλ όπως επίσης έπαιξα και σε μερικές ακόμα παραστάσεις. Όταν κουράστηκα, σταμάτησα…, αλλά υπήρξαν και υπάρχουν κάποιοι καλοί άνθρωποι που με ζητούν ακόμα. Ο Θεός να τους έχει καλά, ξέρουν αυτοί. Η ζωή μου στο θέατρο ήταν ευτυχισμένη, οι σκηνοθέτες και οι συνάδελφοι μου με αγκάλιασαν…, αλλά είπα μέσα μου: Φτάνει!
  2. Πέρασαν περίπου 15 χρόνια που δεν παίζεις πια…. Με συναδέλφους σου έχεις κρατήσει επαφές; Με ποιους; Οι συνάδελφοι μου με αγάπησαν και νομίζω τους ανταπέδωσα και εξακολουθώ να τους ανταποδίδω την αγάπη μου. Ναι, μου έκαναν τη ζωή μου ευτυχισμένη. Ναι, όσοι με γνώρισαν καλά, το ξέρουν αυτό και ας μη κάνουμε πλέον τη συχνή παρέα που κάναμε κάποτε. Ευτυχώς το ΦΒ βοηθάει να μη ξεχαστούμε εντελώς. Κατά τα άλλα, μη μου ζητάς ονόματα…
  3. Αν σου ζήταγα να μου πεις τους 5 πιο αγαπημένους σου σκηνοθέτες- με τους οποίους έχεις συνεργαστεί ποιοι είναι; Λοιπόν γράφε: Αλέξης Μινωτής, Αλέξης Σολωμός, Μίνως Βολανάκης, Σπύρος  Ευαγγελάτος, Ροτζερ Ουίλλιαμς και Ανδρέας Βουτσινάς.
  4. Οι 5 πιο αγαπημένες σου παραστάσεις που έχεις παίξει; Αααααα, η κάθε παράσταση είχε την δικιά της γοητεία, μη μου βάζεις δύσκολα… (γέλια)
  5. Οι νέοι ή το πλατύ κοινό σε έμαθε από τους «Δύο ξένους»….  Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο; …

Η συνέχεια με σπάνιες φωτογραφίες εδώ...nikosonline.gr