Ο ΕΧΩΝ ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

 

Την έχεις μικρή. Και τι έγινε, ρε. Και κατουράς χωρίς πρόβλημα από τη μια και από την άλλη δίνεις και χαρίζεις ηδονή στην άλλη. Να, όμως, που το μικρό πέος κρατάει κομπλεξικό σ' όλη του τη ζωή τον άνδρα.

Δεν έχω δει άγαλμα με γυμνό άνδρα να την έχει όπως το άλογο, το γαϊδούρι, το βόδι. Ποτέ. Δεν είναι μόνον θέμα αισθητικής. Φυσιολογικά οι κανονικές διαστάσεις, μήκος, πάχος, είναι αυτές που βλέπουμε στα έργα τέχνης, στα γλυπτά και στους πίνακες ζωγραφικής.

Όχι, σου λένε. Ο ανδρισμός φαίνεται στο μόριο μου. Αν τον έχω κρεμασμένο σε μέγεθος εντυπωσιακό, σημαίνει ότι είμαι και πολύ άνδρας. Αν είναι φασουλάκι, σκουληκάκι, τότε ντρέπομαι και τον κρύβω.

Πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής κυκλοφορούσε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού πάντα με πετσέτα γύρω από τη μέση του, να μη βλέπουν οι συμπαίκτες του το λεπτό σα μακαρόνι όργανο του. Το ίδιο, πάντα με πετσέτα μπροστά του, και στα αποδυτήρια της άλλης μεγάλης ομάδα της Αθήνας, όταν έκανε μεταγραφή.

Η κουβέντα γίνεται για τον γκουρού της επιμήκυνσης του πέους Σέρβο Sava Perovic (φώτο), που πέθανε σα σήμερα 5 Απριλίου, το 2010, στα 72 του χρόνια. Πρωτοπόρος στο είδος του. Το ίδρυμα Σάβα Πέροβιτς στο Βελιγράδι είναι διεθνώς αναγνωρισμένο στην επιμήκυνση πέους αλλά και στην αλλαγή φύλου. Στον επαναπροσδιορισμό του φύλου.

Γεννιέται άνδρας και δεν νοιώθει άνδρας, το ίδιο μια γυναίκα που δεν έχει ταυτιστεί με το φύλο της, αποφασίζει κι αυτή να αλλάξει φύλο. Αποδεκτό πλέον όχι μόνον επιστημονικά αλλά και νομικά, και κοινωνικά. Τα κράτη αναγνωρίζουν την «αλλαγή» και χορηγούν «αλλαγμένη» ταυτότητα αστυνομική.

Αφαιρούνται από την γυναίκα τα γεννητικά της όργανα και «φτιάχνεται» ένα πέος μικρό από την κλειτορίδα για να μπορεί ως άνδρας πλέον να κατουράει όρθιος. «Προσθέτουν» βέβαια και όρχεις στην πρώην γυναίκα. Αν η κυρία που γίνεται κύριος θέλει κάπως μεγάλο πέος τότε χρησιμοποιείται «υλικό» από τον ραχιαίο μυ.

Όταν ο άνδρας αλλάζει φύλο. Αφαίρεση πέους και όρχεων. Από το κεφάλι του πέους του «πρώην» άνδρα και από το δέρμα του πέους «φτιάχνεται» αιδοίο. Αν ο χειρουργός χρειαστεί περισσότερο δέρμα για την «αλλαγή», παίρνει από το άντερο του εγχειρισμένου, μάλλον της εγχειρισμένης. Η κολποπλαστική, η δημιουργία αιδοίου, γίνεται με διάφορες τεχνικές. Δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένη μέθοδο, συνεχώς το ψάχνουν οι ειδικοί. Ο μακαρίτης δόκτωρ Πέροβιτς το είχε προχωρήσει πολύ το έργο. Ιδιαίτερα με την επιμήκυνση του ανδρικού οργάνου.

Με την ευκαιρία. Οι πιο μικροψώληδες στη γη είναι οι Κορεάτες. Κι ακριβώς λόγω του «προβλήματος» που έχουν σ' αυτή τη χώρα, απ' εκεί πρωτοξεκίνησε το παγκόσμιο ψάξιμο για το πως θα μεγαλώσει η τσουτσού.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ... ΙΔΕΩΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ